Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Αναλυτικά τι συμβαίνει με τις ισοβαθμίες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ:

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου, 2022

1. Για την κατάταξη, ασφαλώς το πρώτο κριτήριο είναι οι βαθμοί σε κάθε όμιλο.

2. Αν μία ή και περισσότερες ομάδες ισοβαθμήσουν στο τέλος του πρώτου γύρου, για την κατάταξη θα ληφθεί υπόψιν η συνολική διαφορά τερμάτων και όχι τα αποτελέσματα μεταξύ των ομάδων που έχουν τους ίδιους πόντους.

3. Αν και εδώ υπάρχει ισοπαλία, τότε ψηλότερα κατατάσσεται η ομάδα που έχει πετύχει συνολικά τα περισσότερα γκολ.

4. Σε περίπτωση που και πάλι δεν προκύπτει πλεονέκτημα για μια ομάδα, τότε λογίζονται οι πόντοι που κατέκτησαν στα μεταξύ τους ματς οι ομάδες που ισοβαθμούν.

5. Επόμενο κριτήριο, σε περίπτωση που τίποτα από τα παραπάνω δεν διαχωρίζει τις ομάδες, είναι η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς.

6. Αν η ισοβαθμία παραμένει, υπολογίζεται ο αριθμός των γκολ που πέτυχαν αυτές οι ομάδες στα μεταξύ τους ματς.

7. Τώρα, αν όλα τα παραπάνω δεν διαχωρίζουν τις ομάδες, μπαίνουν στην εξίσωση οι βαθμοί fair play κάθε ομάδας στον όμιλο. Για κάθε κίτρινη κάρτα αφαιρείται 1 πόντος, για αποβολή με δύο κίτρινες 3 πόντοι, για απ’ ευθείας κόκκινη 4 πόντοι και για κόκκινη σε παίκτη που νωρίτερα είχε δεχτεί και κίτρινη, 5 πόντοι.

8. Τέλος, στην απίθανη περίπτωση που ισοβαθμία δεν «σπάει» ούτε με το fair play, αποφασίζει η θεά Τύχη, αφού ακολουθεί κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου