Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Το Ιράν ζητάει αποκλεισμό των ΗΠΑ από το Μουντιάλ!

 Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022

Το Ιράν ζητάει αποκλεισμό των ΗΠΑ από το Μουντιάλ! | tovima.gr

Οι ΗΠΑ αφαίρεσαν το έμβλημα «Αλλάχ» από την σημαία του Ιράν και έτσι η ομοσπονδία της ασιατικής χώρας ζητάει τον αποκλεισμό τους!

Μπλεξίματα από το… πουθενά ενδέχεται να έχουν οι ΗΠΑ σε αυτό το Μουντιάλ.

Λίγο μετά τον αγώνα με την Αγγλία, ο επίσημος λογαριασμός της Αμερικής έκανε μια ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης για το επόμενο παιχνίδι με το Ιράν, αφαιρώντας ωστόσο από τη σημαία το έμβλημα «Αλλάχ».

Πιο συγκεκριμένα, στη βαθμολογία που ανέβασαν οι ΗΠΑ, υπάρχει μια σημαία μονάχα με χρώματα, χωρίς το σύμβολο. Το Ιράν αντέδρασε, με το κρατικό Μέσο της χώρας «Tasnim News Agency» να τονίζει πως η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί προσβολή για την χώρα και τον λαό, ζητώντας έτσι τον αποκλεισμό της Αμερικής από το Μουντιάλ!

«Σύμφωνα με το άρθρο 13 των κανονισμών της FIFA… κάθε πρόσωπο που προσβάλλει την αξιοπρέπεια ή την ακεραιότητα μιας χώρας, ενός προσώπου ή μιας ομάδας ανθρώπων… τιμωρείται με αποκλεισμό τουλάχιστον δέκα αγώνων ή συγκεκριμένης περιόδου ή με οποιοδήποτε άλλο κατάλληλο πειθαρχικό μέτρο».

Οι ΗΠΑ πάντως τονίζουν πως η απόφαση πάρθηκε στα πλαίσια στήριξης των γυναικών του Ιράν που «παλεύουν για τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου