Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Ποιοι δικηγόροι ανέλαβαν τον πατέρα Αντώνιο

 Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Ποιοι δικηγόροι ανέλαβαν τον πατέρα Αντώνιο | tovima.gr

Τρεις γνωστοί δικηγόροι, ανέλαβαν την υπεράσπιση του πατέρα Αντωνίου

Με τις καταγγελίες για τις συνθήκες διαβίωσης των παιδιών στην Κιβωτό του Κόσμου, να είναι καθημερινές, και τα οικονομικά της οργάνωσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρμόδιων Αρχών,  ο πατέρας Αντώνιος ανασυντάσσεται και ετοιμάζει τη γραμμή άμυνάς του.

Τρεις γνωστοί δικηγόροι, ανέλαβαν την υπεράσπιση του ιδρυτή και ηγετικού στελέχους της Κιβωτού και η υπερασπιστική τους γραμμή συνοψίζεται στη φράση: «Είναι άμεμπτος όλων. Δεν έχει ακουμπήσει παιδί».

Ποιοι είναι οι δικηγόροι που ανέλαβαν τον πατέρα Αντώνιο

Μετά από επαφές που είχε με δικηγορικά γραφεία της Αθήνας, ο πατέρας Αντώνιος, κατέληξε στη ομάδα των δικηγόρων που θα τον εκπροσωπούν από εδώ και στο εξής.

Πρόκειται για τον Θρασύβουλο Κονταξή, τον Τάσο Τριανταφύλλου και τον Γιάννη Κώτσο.

Και οι 3 δικηγόροι, έχουν ήδη αναλάβει να ενημερώσουν τις Αρχές πως οι ιερέας βρίσκεται στη διάθεσή τους και της Εισαγγελίας οποιαδήποτε στιγμή του ζητηθεί. Παράλληλα αναφέρουν πως ο ιερέας ζει σε σπίτι της Κιβωτού, και διατυπώνει σε όλους τους τόνους πως όλα όσα, λέγονται σε σχέση με ασελγείς πράξεις, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, η θέση του πατέρα Αντωνίου θα είναι «πως το σύστημα λειτουργίας των δομών έχει ξεκάθαρα χριστιανικά χαρακτηριστικά, βασιζόταν δηλαδή στην αγάπη αλλά και την πειθαρχία. Αλλά, επισημαίνεται, πως δεν υπήρχαν στο σύστημα αυτό, ούτε βία κατά των παιδιών, ούτε απομονώσεις. Δηλαδή δεν γνωρίζει τίποτα για ξυλοδαρμούς παιδιών, ούτε θα το επέτρεπε». Παράλληλα, απορρίπτονται όσα έχουν αποκαλυφθεί για πολυτελή διαβίωση.

ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου