Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Εταιρείες τηλεπικοινωνιών: Η ΕΕ να πιέσει τις πλατφόρμες να πληρώσουν για τη χρήση των δικτύων

 Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, 2022

Νέο νομοθετικό πλαίσιο στα πρότυπα της Αυστραλίας ζητούν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών του μπλοκ

Να εφαρμόσει ένα νέο νομοθετικό πλαίσιο που θα υποχρεώσει τις μεγάλες τεχνολογικές πλατφόρμες να πληρώσουν για το κόστος χρήσης του δικτύου τηλεπικοινωνιών, κατά το παράδειγμα της Αυστραλίας, πιέζουν εταιρείες τηλεπικοινωνιών την Ευρωπαϊκή Ένωση, σύμφωνα με το Reuters.

Οι τηλεπικοινωνιακοί φορείς της Ευρώπης έχουν πιέσει ώστε να επιβληθεί εισφορά στις αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας, όπως η Google της Alphabet, το Facebook της Meta και το Netflix, υποστηρίζοντας ότι ευθύνονται για ένα τεράστιο μέρος της διαδικτυακής κίνησης.

Το σκεπτικό της GSMA

Η νέα αυτό πρόταση προωθείται από την ομάδα πίεσης των εταιρειών τηλεπικοινωνίας με την ονομασία GSMA, μιας ένωσης που εκπροσωπεί περισσότερους από 750 φορείς σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

«Η GSMA συντονίζει πρόταση που ζητά τη συμβολή της Μεγάλης Τεχνολογίας στις ευρωπαϊκές επενδύσεις σε υποδομές», δήλωσε ο Τζον Τζιούστι, επικεφαλής ρυθμιστικός υπεύθυνος της GSMA, χωρίς να διευκρινίσει το περιεχόμενο της πρότασης.

Σχετική επιστολή θα σταλεί μέσα στο επόμενο διάστημα στον Ευρωπαίο επίτροπο Τιερί Μπρετόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου