Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022

Νέα γκάφα από τον Μπάιντεν: Μπέρδεψε την Καμπότζη με την Κολομβία

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, 2022

 Το φουκαρά.  Ξέρει τι ημέρα είναι;

Πολύ εύκολα μπερδεύει τις χώρες ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν.

Σε νέα γκάφα υπέπεσε ο Αμερικανός πρόεδρος, Τζο Μπάιντεν, η δεύτερη μέσα στην εβδομάδα. Ο Μπάιντεν ο οποίος χρειάζεται άμεσα μαθήματα γεωγραφίας, μπέρδεψε την Καμπότζη με την Κολομβία κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σύνοδο Κορυφής της Ένωσης Κρατών Νοτιοανατολικής Ασίας που διοργανώθηκε στην Πνομ Πεν, πρωτεύουσα της Καμπότζης, αναφέρει η New York Post.

«Ήταν τιμή μου που σας φιλοξενήσαμε τον Μάιο στον Λευκό Οίκο και τώρα που είμαστε και πάλι μαζί στην Καμπότζη» δήλωσε ο Μπάιντεν κατά την έναρξη των συνομιλιών το Σάββατο. «Ανυπομονώ να οικοδομήσουμε ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο από αυτή που έχουμε ήδη επιτύχει. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρωθυπουργό για την ηγεσία της Κολομβίας ως πρόεδρος της ASEAN» συμπλήρωσε, ωστόσο, μπερδεύοντας τις δύο χώρες.

Την Πέμπτη (10/11), καθώς αποχωρούσε για τη Σύνοδο, ο Μπάιντεν έκανε το ίδιο λάθος. Είπε σε δημοσιογράφος πως θα ταξιδέψει στην Κολομβία, πριν αντιληφθεί ότι έκανε λάθος και το διορθώσει.

Οι ατυχείς στιγμές για τον Αμερικανό πρόεδρο δεν έχουν τέλος. Πριν από λίγες μέρες μπέρδεψε την Ουκρανία με τη Φαλούτζα όταν ρωτήθηκε πότε θα τελειώσει ο πόλεμος Κιέβου - Μόσχας.

Στη συνέχεια δήλωσε εσφαλμένα ότι θα πήγαινε να συμμετάσχει σε περιβαλλοντικές συνομιλίες στο «Κάιρο» της Αιγύπτου και όχι στο Σαρμ ελ Σέιχ, όπου εκφώνησε ομιλία κατά τη διάρκεια της διάσκεψης COP27 για το κλίμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου