Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ – 4oς ΟΜΙΛΟΣ: Ο Καυκάς στον Πύργο, ο Λάμπρου στην Κω

 Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2022

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση του Αίαντα Γαστούνης στην μακρινή Κω, το παιχνίδι ΑΟ Πυλίου Κω και Αίαντα, θα διευθύνει ο Βασίλης Λάμπρου από τη Δυτική Αττική. Βοηθοί του θα είναι ο Μαρκαντωνάτος (Αθηνών) και Μαυρομάτης (Δ. Αττικής).

O έμπειρος διαιτητής Αποστόλης Καυκάς από τη Μεσσηνία, ορίστηκε χθες από την ΚΕΔ/ΕΠΟ, για να διευθύνει το πρωινό της Κυριακής, το ματς του Πανηλειακού απέναντι στην Α.Ε. Μυκόνου. Βοηθοί του θα είναι οι Ηλίας και Χρυσοβαλάντης Μπουρίκας.

Σε ότι αφορά την αναμέτρηση του Αίαντα Γαστούνης στην μακρινή Κω, το παιχνίδι ΑΟ Πυλίου Κω και Αίαντα, θα διευθύνει ο Βασίλης Λάμπρου από τη Δυτική Αττική. Βοηθοί του θα είναι ο Μαρκαντωνάτος (Αθηνών) και Μαυρομάτης (Δ. Αττικής).

Αναλυτικά οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου:

11π.μ. Πανηλειακός- Μύκονος: Καυκάς, Η. Μπουρίκας, Χ. Μπουρίκας (Μεσσηνίας) 2μ.μ. Πανιώνιος- Ιάλυσος: Χατζηγιάννης, Δαφερεράς, Σηφάκης (Πειραιά) 3μ.μ. Αιολικός- Παναργειακός: Γουρέλης, Τζάνης, Τζέλος (Αθηνών) 3μ.μ. Φοίνιξ- Διαβολίτσι: Μπόζνος, Λουκάς, Κωνσταντόπουλος (Αρκαδίας) 3μ.μ. ΑΟ Πυλίου- Αίας: Λάμπρου (Δ. Αττικής), Μαρκαντωνάτος (Αθηνών), Μαυρομάτης (Δ. Αττικής) 3μ.μ. Ρόδος- Πάτραι: Σταύρου, Ξουρίδας, Παντελίδου (Αν. Αττικής) 3μ.μ. Πανγυθεατικός- ΑΕ Ερμιονίδας: Κομπιλίρης (Μεσσηνίας), Καραμέρος (Ηλείας), Νικολόπουλος (Μεσσηνίας)

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ

Μονόδρομος η νίκη με Α.Ε. Μυκόνου Ο Πανηλειακός δίνει την ερχόμενη Κυριακή το πρωί, το πρώτο εντός έδρας ματς του στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής. Καθώς στην πρεμιέρα του Γυθείου, έχασε τη νίκη στο 92’ από χτύπημα πέναλτι μένοντας στο 1 – 1, ενώ νωρίτερα είχε χάσει με απευθείας κόκκινη κάρτα και τον Αρσενίδη. Μια πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα του Πύργου, καθώς στην παρούσα φάση ο Αρσενίδης είναι για τον Πανηλειακό ο μόνος φουνταριστός επιθετικός. Με τον τεχνικό Γιώργο Κούτση να αναζητά λύσεις, δοκιμάζοντας διάφορα σχήματα. Καθώς ο Πανηλειακός είναι αποφασισμένος για το πρώτο τρίποντο της νέας σεζόν, και με όπλο του, τη δύναμη της έδρας του και την παρουσία των φίλων του, δεν βλέπει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου