Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η πορεία – 19 προσαγωγές

 Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου, 2022

Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, λίγο πριν από τις 20.00, η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία.


Ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, λίγο πριν από τις 20.00, η πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την 49η επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Στις 18.45 έφτασε στην αμερικανική πρεσβεία η κεφαλή της πορείας. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ, στην πορεία έλαβαν μέρος περίπου 20.000 διαδηλωτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μικροένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.45 στην πλατεία Κλαυθμώνος. Κουκουλοφόροι εξαπέλυσαν επίθεση με μολότοφ εναντίον αστυνομικών, πάλι στην πλατεία Κλαυθμώνος, λίγο πριν τις 17.30. Άγνωστοι έβαλαν φωτιά σε έναν κάδο απορριμμάτων στη Β. Σοφίας, λίγα μέτρα μετά την αμερικανική πρεσβεία

Στην πορεία συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε: «Όσοι υπονομεύουν τη Δημοκρατία διαπράττουν τεράστιο λάθος και θα το διαπιστώσουν σύντομα μέσα από την ψήφο του ελληνικού λαού». Στο μπλοκ του ΚΚΕ βρέθηκε ο γ.γ. της Κ.Ε του κόμματος, Δημήτρης Κουτσούμπας, αλλά και η προκάτοχός του, Αλέκα Παπαρήγα. Μπλοκ είχε και το ΜεΡΑ25 με επικεφαλής τον κ. Βαρουφάκη.

Σε 19 προσαγωγές προχώρησαν ομάδες της Ασφάλειας στο κέντρο της Αθήνας.

Μετά τις 19.00 άνοιξε ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα, στις 19.30 άνοιξε ο σταθμός στον Ευαγγελισμό και στις 20.00 δόθηκε στο κοινό κι ο σταθμός του Μεγάρου Μουσικής.

Κανονικά διεξάγονται τα δρομολόγια του Τραμ σε ολόκληρη τη Γραμμή 6 «Σύνταγμα -Πικροδάφνη» με τερματικό σταθμό το «Σύνταγμα», σύμφωνα με την ΣΤΑΣΥ.

Ένταση στη Θεσσαλονίκη

Χαμηλής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν νωρίτερα στη Θεσσαλονίκη. Επίθεση κατά αστυνομικών της Ασφάλειας πραγματοποίησε ομάδα κουκουλοφόρων, που αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών με πολιτικά και τους επιτέθηκαν επί της οδού Αγίου Δημητρίου.

Μικρή εστία έντασης παρατηρήθηκε και στο κέντρο της Πάτρας μετά το τέλος της πορείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου