Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Μάνδρα: Ομολόγησε την ανθρωποκτονία του αδελφού του ο 14χρονος

 Σάββατο, 5 Νοεμβρίου, 2022

O δεκατετράχρονος είχε στα χέρια του το κυνηγετικό όπλο και από ένα λάθος αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Σε δυστύχημα αποδίδει την ανθρωποκτονία του αδελφού του ο 14χρονος, από τη Μάνδρα, ο οποίος λίγο μετά τις έξι το απόγευμα τής Παρασκευής ομολόγησε στα στελέχη της Ασφάλειας.

Όπως φέρεται να περιέγραψε στους αστυνομικούς, είχαν πάει για κυνήγι μαζί με τον αδερφό του, ο δεκατετράχρονος είχε στα χέρια του το κυνηγετικό όπλο και από ένα λάθος αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο μεγαλύτερος αδερφός του.

Ο καθ´ ομολογίαν πλέον δράστης τόνισε στους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών ότι δεν διαπληκτίστηκε με τον αδερφό του, αλλά πρόκειται για ένα δυστύχημα. Υποστήριξε ότι αμέσως μετά το περιστατικό επέστρεψε στο σπίτι έκρυψε το όπλο σε ένα σεντούκι και δεν αποκάλυψε σε κάποιο μέλος της οικογένειας του τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η περιγραφή του δεκατετράχρονου συνάδει απόλυτα με τα ευρήματα των ερευνητών της ασφάλειας, τα οποία σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ σε βάρος του πατέρα του για παράβαση του νόμου περί όπλων και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο 14χρονος αναμένεται το πρωί του Σαββάτου να οδηγηθεί στον Εοσαγγελέα, προκειμένου να του ασκήσει την ποινική δίωξη και να τον παραπέμψει σε ανακριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου