Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό 13 μέρες – Τι αναφέρει η οικογένεια

Νίκος Κωνσταντόπουλος: Στη ΜΕΘ με κορωνοϊό 13 μέρες – Τι αναφέρει η οικογένεια | tovima.gr

Ο Νίκος Κωνσταντόπουλος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία.


Γεννήθηκε στα Κρέστενα Ηλείας, 80 ετών, είναι δικηγόρος.  Έχει διατελέσει πρόεδρος του Συνασπισμού (19 Δεκεμβρίου 1993 - 12 Δεκεμβρίου 2004) και επίσης πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. (7 Μαρτίου 2004 - 12 Δεκεμβρίου 2004). 

Καθώς η θητεία του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου πλησίαζε στο τέλος της, τον Φεβρουάριο του 2005, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος εμφανίστηκε ως ο επικρατέστερος για να τον αντικαταστήσει στην Προεδρία της Δημοκρατίας, χωρίς όμως να υπάρξει συνέχεια. 

Πληροφορίες λένε ότι ήταν  οικογενειακό το πρόβλημα που την στοίχισε την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.  Ας το αφήσουμε εκεί.

Στις 13 Ιουλίου 2010, εξελέγη πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θέση στην οποία παρέμεινε μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.
Εδώ και 13 μέρες νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Σωτηρία ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Συνασπισμού Νίκος Κωνσταντόπουλος. Η λοίμωξή του προκάλεσε σοβαρές επιπλοκές, ωστόσο πλέον η κατάστασή του είναι καλύτερη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

Στην ΜΕΘ ΠΠ του Νοσοκομείου Σωτηρία νοσηλεύεται τις τελευταίες 13 μέρες ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, λόγω λοίμωξης από κοροναϊό και σοβαρών επιπλοκών που οδήγησαν σε εκτεταμένη εσωτερική αιμορραγία και υποβολή του σε κατεπείγοντα εμβολισμό. Ο δικηγόρος και πρώην Πρόεδρος του Συνασπισμού έδωσε μια γενναία μάχη για τη ζωή του και ήδη βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης. Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή η οικογένειά του και οι στενοί του συνεργάτες, ενώ η υγεία του παρακολουθείται στενά από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Πανεπιστημιακής Κλινικής, προς το οποίο η οικογένεια εκφράζει την βαθιά ευγνωμοσύνη της.

Ευχαριστούμε από καρδιάς όλους όσοι μας συμπαρίστανται καθώς και όσους ήδη έσπευσαν να δώσουν αίμα. Η αιμοδοσία στο Νοσοκομείο Σωτηρία γίνεται 8.30-2 Δευτέρα με Παρασκευή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου