Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Πούτιν: Θα πάει στην G20; – Ο «χρησμός» του Κρεμλίνου

 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, 2022

Η σύνοδο κορυφής της G20 θα φιλοξενηθεί στο Μπαλί της Ινδονησίας τον Νοέμβριο.

Πούτιν: Θα πάει στην G20; – Ο «χρησμός» του Κρεμλίνου | tovima.gr

Το Κρεμλίνο ανέφερε σήμερα ότι το μέλλον θα δείξει αν ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα παραστεί στη σύνοδο κορυφής της G20 τον Νοέμβριο στο Μπαλί της Ινδονησίας.

«Ένας μεγάλος αριθμός διεθνών φόρουμ έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο Γιούρι Ουσακόφ, σύμβουλος του Πούτιν επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής.

«Υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος»

«Αν ρωτάτε για την G20, τότε υπάρχει ακόμη πολύς χρόνος πριν από την G20, καθώς και πριν από άλλα φόρουμ – θα περιμένουμε και θα δούμε», τόνισε ο Ουσακόφ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, ερωτηθείς εάν θα συναντούσε τον Πούτιν στη G20, απάντησε ότι δεν βλέπει καλό λόγο για να καθίσει να συζητήσει με τον Ρώσο πρόεδρο.

«Θα εξαρτηθεί συγκεκριμένα από το θέμα για το οποίο θα θέλει να μιλήσει», είπε ο Μπάιντεν στο CNN, προσθέτοντας ότι αν ο Πούτιν θέλει να συζητήσει για την φυλακισμένη Αμερικανίδα μπασκετμπολίστρια Μπρίτνι Γκράινερ, τότε ο Αμερικανός πρόεδρος θα είναι ανοιχτός σε συζητήσεις.

«Δεν βλέπω κανένα σκεπτικό να συναντηθώ μαζί του τώρα», δήλωσε ο Μπάιντεν.

Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του προέδρου των ΗΠΑ, ο Ουσακόφ είπε: «Μπορώ να πω ότι η Ρωσία, εμείς, δεν εγκαταλείπουμε ποτέ τις διαπραγματεύσεις και οποιεσδήποτε χρήσιμες διεθνείς επαφές».

«Ποτέ δεν αγνοούμε όταν μας τείνουν το χέρι σε χειραψία. Αλλά αν νιώσουμε, καταλάβουμε ότι ένας εταίρος δεν θέλει να συναντηθούμε για τον έναν ή τον άλλον λόγο, τότε δεν του το επιβάλλουμε».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου