Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Europa League: Βαριά ήττα (0-3) για Ολυμπιακό από την Καραμπάγκ στο Φάληρο

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

Μήπως πρέπει να παίρνει παίκτες μόνο από την Ελλάδα;  Έτσι κι αλλιώς χάνει που χάνει.  Μήπως πρέπει να μην πηγαίνουν φίλαθλοι στο Καραϊσκάκης;

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε ούτε στο παιχνίδι του με την Καραμπάγκ στο Φάληρο να σηκώσει κεφάλι στην Ευρώπη, αλλά αντίθετα γνώρισε μια βαριά ήττα με 3-0 από τους Αζέρους και μετά από τρία παιχνίδια παρέμεινε τελευταίος και χωρίς βαθμό στον 7ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι Πειραιώτες είχαν ένα καλό πρόσωπο στο πρώτο μέρος, διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προηγηθούν, αλλά μετά το 55΄ κατέρρευσαν και οι παίκτες της Καραμπάγκ δημιουργούσαν ότι ώρα ήθελαν φάσεις στην περιοχή του Τζολάκη, φτάνοντας δίκαια στην άνετη επικράτηση. Το μοναδικό αξιοσημείωτο της βραδιάς για τον Ολυμπιακό ήταν το ντεμπούτο του Μαρσέλο που αγωνίστηκε στο τελευταίο ημίωρο.

Oι Αζέροι μπήκαν δυνατά στο ματς και αφού στο 2’ είχαν ένα σουτ του Ζούμπιρ από καλή θέση που πέρασε λίγο άουτ, πέτυχαν γκολ τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο παίκτη που όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR. Στο 10’ η Καραμπάγκ έγινε πάλι επικίνδυνη, αλλά ο Εμβιλά σταμάτησε την τελευταία στιγμή τον Αντράντε.

Ο Ολυμπιακός πλησίασε για πρώτη φορά κοντά στο γκολ στο 12’ με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Μπιέλ από τον άξονα που υποχρέωσε τον γκολκίπερ Μαγκομενταλίγεφ σε μια δύσκολη απόκρουση.  Οι Πειραιώτες συνέχισαν να πιέζουν για να φτάσουν στο γκολ και στο 16’ ο Σισέ βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή των Αζέρων, αλλά σούταρε άστοχα.

Στο 22’ ο Ογουσού βρέθηκε απέναντι από τον Τζολάκη και τον πλάσαρε, αλλά πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα των «ερυθρολεύκων» την απομάκρυνε ο Εμβιλά.  Στο 36’ ο Ολυμπιακός… άγγιξε το γκολ όταν μετά το κόρνερ του Μπιέλ ο Σισέ πήρε την κεφαλιά, αλλά πάνω από τη γραμμή έδιωξαν την μπάλα οι παίκτες της Καραμπάγκ. Οι ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο συνεχίστηκαν για τους «ερυθρόλευκους» και στο 42’  ο Αβιλα έκανε μια καταπληκτική προσπάθεια από τα δεξιά και σέντραρε για να πιάσει από κοντά ο Μπιέλ μια κεφαλιά που δεν βρήκε στόχο.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε μ’ ένα καλό σουτ του Γκάρι Ροντρίγκες στο 49’ που πέρασε λίγο άουτ. Στο 60΄το Καραϊσκάκη σηκώθηκε στο πόδι καθώς μπήκε για πρώτη φορά σε παιχνίδι των «ερυθρολεύκων» ο Βραζιλιάνος Μαρσέλο που αντικατέστησε τον Μπουχαλάκη.  Σταδιακά η Καραμπάγκ βγήκε στην επίθεση κι αφού είχε ένα επικίνδυνο σουτ του Σεϊντάγεφ στο 65′  που απέκρουσε ο Τζολάκης, άνοιξε το σκορ τρία λεπτά αργότερα όταν σε μια ξαφνική αντεπίθεση, ο Οβούσου έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα των Πειραιωτών για το 0-1. Αρχικά ο βοηθός υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση οφ-σάντ, αλλά μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR το γκολ μέτρησε.

Στο 73’ ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αλλά η σέντρα-σουτ που έκανε από τα δεξιά ο Μασούρας έστειλε την μπάλα να αποκρουσθεί από το δεξί δοκάρι της εστίας των Αζέρων. Δύο λεπτά αργότερα ο Τζολάκης έκανε μια σπουδαία απόκρουση σε σουτ του Κάντι μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 82’ η Καραμπάγκ έκανε το 0-2 όταν μετά από λάθος του Σισέ, ο Βάσοβιτς πέρασε και τον Τζολάκη κι έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Ολυμπιακού.

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους Πειραιώτες δέχτηκαν και τρίτο γκολ (0-3) στο 86’ με απίθανο σουτ του Σεϊντάγεφ που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Τζολάκη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Βόσνιος, Ιρφάν Πελίτο. Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Γιαφαργκουλίγεφ, Βαλμπουενά και Γκαράγιεφ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τζολάκης, Βρσάλικο, Σισέ (83’ Βαλμπουενά), Αβιλα, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης (60’ Μαρσέλο), Κούντε (75’ Ινμπομ Χουάνγκ), Εμβιλά, Ροντρίγκες (60’ Μασούρας), Μπιέλ, Ουί -Τζο Χουάνγκ (75’ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

ΚΑΡΑΜΠΑΓΚ: Μαγκομενταλίγεφ, Βέσοβιτς (91’ Χουσείνοφ) , Μουσταφαζάντε, Χουσεΐνοφ, Γιαφαργκουλίγεφ (46» Μπαϊράμοφ, Γκαράγιεφ, Αλμέλντα (65’ Ρομαό), Κάντι, Αντράντε (65’ Σεϊντάγεφ) , Ζούμπιρ, Ογούσου ( 91’ Οζομπιτς).

*Στο άλλο ματς του 7ου ομίλου η Φράιμπουργκ νίκησε με 2-0 τη Ναντ στη Γερμανία.

Η βαθμολογία του ομίλου μετά από τρεις αγωνιστικές:

Φράιμπουργκ 9

Καραμπάγκ 6

Ναντ 3

Ολυμπιακός 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου