Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Στην Αθήνα το βράδυ το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας

   Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, 2022

Η Σακελαροπούλου φέρνει βασιλιά και βασίλισσα

Στο αεροδρόμιο ο υπουργός Εξωτερικών για την υποδοχή του βασιλικού ζεύγους

Στην Αθήνα το βράδυ το βασιλικό ζεύγος της Ολλανδίας | tovima.gr

Σήμερα Κυριακή το βράδυ,  ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας θα υποδεχθεί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος τον Ολλανδό Βασιλιά Γουλιέλμο – Αλέξανδρο και την Βασίλισσα Μάξιμα.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται μετά από πρόσκληση της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Η πρώτη ημέρα της επίσκεψής τους

Η επίσημη επίσκεψή τους θα ξεκινήσει αύριο Δευτέρα με την κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα μεταβούν στις 09.35 στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα λάβει χώρα η επίσημη Τελετή Υποδοχής, καθώς και η Τελετή παρασημοφόρησης του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας και της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολούθως,  θα πραγματοποιηθεί η κατ’ ιδίαν συνάντηση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του κυρίου Παύλου Κοτσώνη με τον Βασιλιά Γουλιέλμο-Αλέξανδρο και την Βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας.

Στη συνέχεια,  το βασιλικό ζεύγος θα έχει συνάντηση με τους Συνηγόρους του Πολίτη Ελλάδας και Ολλανδίας στο Ολλανδικό Ινστιτούτο Αθηνών και λίγο μετά το μεσημέρι θα επισκεφθεί τον Αρχαιολογικό χώρο της Ακρόπολης.

Στις 15.00 θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη στην Τεχνόπολη και θα ακολουθήσει δεξίωση της Ολλανδικής κοινότητας.

Το βράδυ στις 20:00 η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα παραθέσει επίσημο Δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο προς τιμήν του Βασιλιά και της Βασίλισσας της Ολλανδίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου