Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Εγκαίνια στο νέο εστιατόριο ΙΘΑΚΗ

 Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, 2022

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Μεθόδιος και η οικογένεια του κ. Πέτρου Μαρκόπουλου με τον γενικό Πρόξενο κ. Τέγο

Χθες βράδυ παρουσία πολλών φίλων, συγγενών και πελατών έγιναν τα εγκαίνια του νέου Ελληνικού  εστιατορίου ΙΘΑΚΗ στο δρόμο 1 στο Peabody, Massachusetts και είναι ιδιοκτησίας της οικογένειας του Πέτρου Μαρκόπουλου από την Αρχαία Ολυμπία.

Γεμάτο ήταν το εστιατόριο που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο που είναι και το ξενοδοχείο Holiday inn.

Ο Μητροπολίτης Βοστώνης με τον κ. Πέτρο Μαρκόπουλο

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεθόδιος έκανε τον αγιασμό βοηθούμενος από την ιερέα Χριστόφορο Φουστούκο.  Παρών ήταν πολλοί γνωστοί μεταξύ αυτών και οι: Συμεών Τέγος, Γενικός Πρόξενος της Ελλάδος στη Βοστώνη με την οικογένειά του, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Βασίλειος Καυκάς, η Πρόξενος κ. Μιρέλα Κουκούτση, ο επιχειρηματίας και μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας κ. Δημήτριος Ματθαίος με την σύζυγό του Δέσποινα, ο Πρόεδρος του Αρκαδικού Συλλόγου κ. Γεώργιος Γαρταγάνης, γνωστός κοσμηματοπώλης, η επιχειρηματίας Παναγιώτα Κοκκίνου με την κόρη της Πηνελόπη, η οικογένεια του κ. Στράτου Κοντάκου, ο κ. Γεώργιος Σκάλκος, το ζεύγος Καντάρα, ο κ. Χρήστος Καλαράς από το KEFI FM, η κ. Γεωργία Μάρκου το γένος Ιατρού με τον σύζυγό της Νίκο, η πρώην Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Κατερίνα Οικονόμου, ο δικηγόρος κ. Τομ Δημάκης, ο επιχειρηματίας κ. Γιάννης Μιρίσης και πολλοί άλλοι Ελληνικής καταγωγής και ξένοι.

Το εστιατόριο προσφέρετε για πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό και θα είναι ανοικτό κάθε ημέρα, από τις 6:00πμ μέχρι τις 10:00μμ.

Να θυμηθούμε ότι το εστιατόριο λειτουργούσε για 25 χρόνια στο Ipswich, Massachusetts και τώρα στην νέα του τοποθεσία.  Το εστιατόριο ΙΘΑΚΗ μπορεί να εξυπηρετήσει μικρές και μεγάλες εκδηλώσεις.

Ο καθένας και η κάθε μία από εμάς πρέπει να έχει τη δική του Ιθάκη.  Ε, λοιπόν τώρα όλοι έχουμε την ΙΘΑΚΗ κοντά μας.

Ευχόμαστε στο Πέτρο και τη Γεωργία Μαρκόπουλου, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου