Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Οι Τούρκοι έκοψαν τον Εθνικό μας ύμνο επειδή τους νίκησε ο Αχαιός πρωταθλητής Γ. Χαραλαμπόπουλος

 Σάββατο, 22/10/22

Τουρκικό σόου εκτυλίχθηκε στην Αττάλεια της Τουρκίας κατά την απονομή των διακρίσεων στους αθλητές στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χειροπάλης.

Όπως διακρίνεται στο βίντεο, ο Έλληνας αθλητής Γιώργος Χαραλαμπόπουλος κατέκτησε το ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ανάμεσα σε δύο Τούρκους αθλητές, οι οποίοι κατέλαβαν τη δεύτερη και τρίτη θέση. Οι εφετζίδηκες κινήσεις να φανεί η τουρκική σημαία περισσότερο από την ελληνική σε συνδυασμό με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας που… «κόπηκε» στη μέση, μόνο στο πνεύμα του σεβασμού και αθλητισμού δεν κινούνται. Τελικά όταν τα πολιτικά παιχνίδια εισχωρούν στον αθλητισμό, τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα. Για την ιστορία, ο Γιώργος Χαραλαμπόπουλος αναδείχθηκε για τρίτη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής στη χειροπάλη.

Ο κορυφαίος Έλληνας χειροπαλαιστής στα +100 κιλά στο αριστερό χέρι πήρε την πρώτη θέση επικρατώντας του Τούρκου Mustafa Altuntas, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου στην χώρα του.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την πρώτη θέση αήττητος σημειώνοντας 5 νίκες συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου