Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Αποσύρθηκε ο Μεντβέντεφ, με Τζόκοβιτς ο Τσιτσιπάς στον τελικό της Αστάνα

Κυριακή, 9 Οκτωβρίου, 2022

Ο Ντάνιλ Μεντβέντεφ αποσύρθηκε κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να αντιμετωπίζει τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό της Αστάνα.

Άδοξα ολοκληρώθηκε το τουρνουά της Αστάνας για τον, Ντανίλ Μεντβέντεφμε τον Ρώσο τενίστα να αποσύρεται λόγω τραυματισμού κατά την διάρκεια του δεύτερου σετ του ημιτελικού κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Έτσι ο Σέρβος τενίστας θα αντιμετωπίσει σήμερα (9/10) στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος επικράτησε με 2-1 σετ του Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στο πρώτο σετ οι δύο παίκτες έφτασαν με ισορροπία στο 2-2, ωστόσο ο Μεντβέντεφ με love game έκανε break για το 3-2.

Ο Σέρβος απάντησε αμέσως και ισοφάρισε, όμως ο Ρώσος βρήκε ξανά τη λύση, έκανε νέο break και κράτησε το σερβίς του για το 5-3. Ο Τζόκοβιτς μέιωσε σε 5-4, αλλά δεν κατάφερε να σταματήσει τον Μεντβέντεφ από το 6-4.

Ο Μεντβέντεφ ξεκίνησε με break και ο Τζόκοβιτς του απάντησε δυναμικά παίρνοντας τους τέσσερις επόμενους πόντους (4-1). Ο Ρώσος ισοφάρισε σε 5-5, με τον Νόλε να τον σταματάει και να φτάνει σε set point στο 6-5, για να ισοφαρίσει σε 1-1.

Ωστόσο αμέσως μετά ο Μεντβέντεφ πλησίασε τον αντίπαλο του, ανακοινώνοντας του πως δεν μπορεί να συνεχίσει, με τον Σέρβο να μένει έκπληκτος με την συγκεκριμένη εξέλιξη.

in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου