Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Σοκ: Οταν ο διάσημος τραγουδιστής πεθαίνει πάνω στη σκηνή

 Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

Τα βίντεο προκαλούν σοκ…

Σοκ: Οταν ο διάσημος τραγουδιστής πεθαίνει πάνω στη σκηνή | tovima.gr

Σοκ στην παγκόσμια καλλιτεχνική κοινότητα προκαλεί ο θάνατος του πολύ γνωστού τραγουδιστή, Michael Benjamin, γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Mikaben.

Ο διάσημος καλλιτέχνης κατέρρευσε χθες το βράδυ πάνω στη σκηνή, στη διάρκεια συναυλίας στο Accor Arena στο Παρίσι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο Μίκαμπεν, ο οποίος τραγουδούσε εκείνη την ώρα μαζί με το μουσικό συγκρότημα από την Αϊτή kompa Carimi, «πέθανε έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε πάνω στη σκηνή και παρά την παροχή πρώτων βοηθειών» έγραψε στο Twitter η ομάδα του Accor Arena, δηλώνοντας συγκλονισμένη από την είδηση.

Η συναυλία διακόπηκε άμεσα και στη συνέχεια εκκενώθηκε ο συναυλιακός χώρος, όπως ήταν λογικό.

Σοκαριστικά βίντεο

Όπως φαίνεται στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στα social media, ο τραγουδιστής κατέρρευσε ξαφνικά καθώς αποχωρούσε από τη σκηνή. Είχε προσκληθεί από το συγκρότημα Carimi, που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 2000, για μια και μοναδική συναυλία στη Γαλλία.

Ποιος ήταν ο Michael Benjamin

Γεννημένος στο Πορτ-ο-Πρενς το 1981 ο Mikaben ήταν τραγουδιστής, συνθέτης και παραγωγός. Είχε ερμηνεύσει αρκετά επιτυχημένα τραγούδια με το συγκρότημα Carimi, μεταξύ των οποίων το «Baby I Missed You» ή «Fanm sa Move».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου