Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο εγκλωβισμένος στο μεταλλείο

    Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου, 2022

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν εντός της στοάς περίπου σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το άνοιγμά της όταν αποκολλήθηκε βράχος που έπεσε πάνω σε όχημα 4Χ4

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο εγκλωβισμένος στο μεταλλείο | tovima.gr

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άτομο στη στοά 617 των Μεταλλείων Βωξίτη στη Βάργιανη στο 52ο χλμ του δρόμου Άμφισσας – Λαμίας που κατέρρευσε.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο βράχος έχει απομακρυνθεί ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει για βοήθεια πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Άμφισσας και του Κλιμακίου Πολυδρόσου.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν εντός της στοάς περίπου σε απόσταση 1 χιλιομέτρου από το άνοιγμά της όταν αποκολλήθηκε βράχος που έπεσε πάνω σε όχημα 4Χ4 στο οποίο επέβαινε και το καταπλάκωσε.

Πληροφορίες για 2 εγκλωβισμένους

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport.gr εντός της στοάς βρίσκονται άλλα δύο άτομα που κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους τους μέσω των εσωτερικών τηλεφώνων και να ενημερώσουν ότι είναι καλά στην υγεία τους.

Για τον απεγκλωβισμό του 40χρονου έχουν κινητοποιηθεί δυνάμεις από την 7η ΕΜΑΚ την ΠΥ Άμφισσας και το ΠΚ Πολυδρόσου, μαζί με συνεργεία των Μεταλλείων που έχουν τα απαραίτητα μηχανήματα για την απομάκρυνση του βράχου και τη διάνοιξη της σήραγγας.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου