Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Έπαιξαν προς τιμήν του Μιχάλη Κρητικόπουλου οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου, 2022

Άντε, αφού δεν κερδίζει η κανονική ομάδα του ΟΣΦΠ των πολλών εκατομμυρίων ας βάλους τους 70άριδες!!!  Οι "γερούκαλοι" έπαιζαν για τη φανέλα.  Οι νέοι από την Αφρική & Ν. Αμερική... παίζουν για το χρήμα.  41 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές χρησιμοποίησε ο Ολυμπιακός φέτος, σε μόλις 9 αγώνες!!!

Έπαιξαν προς τιμήν του Μιχάλη Κρητικόπουλου οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού (pics) | tovima.gr

Με αφορμή τη συμπλήρωση 20 ετών από τον θάνατο του Μιχάλη Κρητικόπουλου, οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού έδωσαν φιλική αναμέτρηση με τους Βετεράνους του Εθνικού Αστέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού: 

«Ημέρα τιμής και μνήμης ήταν η Δευτέρα 24/10, με τους Βετεράνους του Ολυμπιακού να δίνουν φιλικό στο γήπεδο της Καισαριανής για τη συμπλήρωση των 20 χρόνων από τον θάνατο του θρυλικού Μιχάλη Κρητικόπουλου.

Οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αντιμετώπισαν τους Βετεράνους Εθνικού Αστέρα και Καισαριανής, στο γήπεδο της Καισαριανής «Μιχάλης Κρητικόπουλος».

Το «παρών» στο γήπεδο έδωσε σύσσωμη η οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου, η σύζυγός του Άννα, όπως και οι κόρες του Σύλια και Σίσσυ. Από πλευράς δημοτικής αρχής ήταν ο Δήμαρχος Καισαριανής Χρήστος Βοσκόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Τσιροσίδης, επίσης τον αγώνα παρακολούθησε και ο Μιχάλης Γουλανδρής, ο επί χρόνια στενός φίλος της οικογένειας του Μιχάλη Κρητικόπουλου.

Όλη η ομάδα των Βετεράνων του Ολυμπιακού κατέθεσε λουλούδια στην προτομή του Μιχάλη Κρητικόπουλου, όπως το ίδιο έπραξαν οι εκπρόσωποι του Δήμου, αλλά και οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές Εθνικού Αστέρα και Καισαριανής, υπεύθυνοι των οποίων ήταν οι Γιώργαρας, Λυκούδης. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» τίμησαν την οικογένεια του Μιχάλη Κρητικόπουλου, ενώ τιμητικές πλακέτες έλαβαν ο Δήμαρχος Χρήστος Βοσκόπουλος και οι Βετεράνοι Εθνικού Αστέρα Καισαριανής, όπως παράλληλα αντίστοιχα τιμήθηκαν από τον Δήμο και όχι μόνο οι Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, με την ΠΑΕ να εκπροσωπούν ο διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Νίκος Γαβαλάς και το μέλος του γραφείου Τύπου Γιώργος Πλέσσας, οι οποίοι κατέθεσαν ανθοδέσμη στη μνήμη του θρυλικού ποδοσφαιριστή.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 χάρη σε γκολ των Λουτσιάνο, Καλύκα και Μενδρινού, ενώ διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι Μελέτης Βουτσαράς, Λουκάς Ζάχαρης, Αντώνης Γιαννόπουλος και γιατρός ο Νίκος Ραζής.

Από τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι Κελεσίδης, Αρβανίτης, Ασπρογέρακας, Σηφάκης, Ζαραδούκας, Βαΐτσης, Σιδέρης, Κοκολάκης, Καρασσαβίδης, Παχατουρίδης, Τσιαντάκης, Σταυρόπουλος, Μπονόβας, Λουτσιάνο, Γεωργουδάκης, Καλαμάρας, Μενδρινός, Καλύκας, Β. Καλογερόπουλος, Παπασωτηρίου, Σ. Μίχος, Κοτίτσας, Γλύκας, Κοττάκης, Μπαρμπαρής, Βασιλειάδης, Κ. Καλτσάς, Παναούσης, Βέλιος. Παράλληλα, την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπλήρωναν ο πρόερος του συνδέσμου Βετεράνων Γιώργος Δαρίβας και οι Γκαϊτάτζης, Αγγελής, Καραβίτης, Παππάς, Πλακίδης, Ντουλγέρογλου, Σταμάτης, Αρζένης, Καλούδης, ενώ προπονητής της ομάδας ήταν ο Χρ. Καλτσάς.

Να σημειωθεί πως το «παρών» στο γήπεδο ανάμεσα στο πλήθος κόσμου έδωσε και ο Βετεράνος του Παναθηναϊκού, Αντώνης Αντωνιάδης, όπως και πολλοί πρώην ποδοσφαιριστές αρκετών ομάδων»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου