Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Μήνυμα ΥΠΕΘΑ σε Στόλτενμπεργκ για Τουρκία – Αίτημα από Αγκυρα για συνάντηση Ακάρ-Παναγιωτόπουλο

  Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, 2022

Ετοιμη η ελληνική πλευρά για συνάντηση των δύο υπουργών Αμυνας την Πέμπτη στις Βρυξέλλες

Μήνυμα ΥΠΕΘΑ σε Στόλτενμπεργκ για Τουρκία – Αίτημα από Αγκυρα για συνάντηση Ακάρ-Παναγιωτόπουλο | tovima.gr

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος είχε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ στην έδρα της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες στο περιθώριο της Συνόδου των αρμόδιων υπουργών, στέλνοντας έμμεσο μήνυμα και σε σχέση με τις κινήσεις της Τουρκίας.

Η συνάντηση, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, διήρκησε 22 λεπτά και στο τραπέζι βρέθηκαν ζητήματα που αφορούν στην ασφάλεια και την ειρήνη.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε την συνδρομή της Ελλάδας στον πόλεμο της Ουκρανίας και καταδίκασε κάθε αναθεωρητισμό που προκαλεί αποσταθεροποίηση στην Ευρώπη.

Συνάντηση Παναγιωτόπουλου – Ακάρ

Όσον αφορά πιθανή συνάντηση μεταξύ του Έλληνα Υπουργού και του Τούρκου ομολόγου του, Χουλουσί Ακάρ, πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει πρόθεση από την τουρκική πλευρά.  Αν και η ελληνική πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμη εάν θα πραγματοποιηθεί το τετ α τετ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόθεση είναι να ανταποκριθεί θετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου