Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Τι συμβαίνει με το Πρόεδρο;

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν αναφέρεται στα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Σεπτεμβρίου

Μπάιντεν: Ο Πούτιν ήθελε να διχάσει το ΝΑΤΟ – Κοιτάξτε τι συνέβη σε Ισπανία και Ιταλία | tovima.gr

Στα αποτελέσματα των πρόσφατων ιταλικών βουλευτικών εκλογών, αναφέρθηκε και πάλι σήμερα ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν.

Πιο αναλυτικά, ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε: «Ο Πούτιν ήθελε να διχάσει το ΝΑΤΟ… Κοιτάξτε τι συνέβη στην ανατολική πτέρυγα της συμμαχίας: η Πολωνία αντέχει, αλλά πώς βλέπετε την Ουγγαρία; Κοιτάξτε, δε, τι συνέβη πρόσφατα στην Ιταλία και στην Ισπανία».

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης τονίζουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπάιντεν αναφέρεται στα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Σεπτεμβρίου. Λίγες μέρες αφότου είχαν κλείσει οι κάλπες στην Ιταλία, ο Μπάιντεν είχε δηλώσει: «Είδατε τι συνέβη στην Ιταλία με τις εκλογές και βλέπουμε τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο. Δεν μπορούμε να αισιοδοξούμε ούτε με όσα συμβαίνουν εδώ, στην Αμερική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου