Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος – Δείτε βίντεο

 Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

Σεπόλια:  Στις φυλακές Γρεβενών ο Ηλίας Μίχος – Δείτε βίντεο

Η μεταγωγή του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την κλούβα της ΕΛΑΣ.

Στις φυλακές Γρεβενών, όπου κρατούνται υπόδικοι και καταδικασμένοι για υποθέσεις βιασμών ανηλίκων, οδηγήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, ο οποίος έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης.

Η μεταγωγή του Ηλία Μίχου πραγματοποιήθηκε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας με ισχυρή αστυνομική δύναμη να συνοδεύει την κλούβα της ΕΛΑΣ.

Η κάμερα του trikalavoice.gr κατέγραψε την αυτοκινητοπομπή έξω από την Καλαμπάκα, λίγα χιλιόμετρα από τις φυλακές Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται ότι ο δεύτερος προφυλακισμένος για τον βιασμό της 12χρονης, Ιωάννης Σοφιανίδης, μεταφέρθηκε στις φυλακές Τριπόλεως τη δεύτερη από τα σωφρονιστικά καταστήματα στην οποία καταλήγουν υπόδικοι και κατάδικοι για σεξουαλικής φύσεως αδικήματα.

ingr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου