Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Πήρε φωτιά το Καυταντζόγλειο για τον Λεξ – Βροχή μολότοφ μετά τη συναυλία γύρω από το ΑΠΘ

 Σάββατο, 22/10/22

Οι φιλήσυχοι πολίτες, θεατές/φίλαθλοι δεν πετούν μολότοφ, ούτε φορούν κουκούλες.  Όσοι κάνουν αυτά είναι δημόσιος κίνδυνος.  Μερικοί, ξεσάλωσαν” και είναι κίνδυνος για τη δημοκρατία.

Μετά τα τραγούδια στο κατάμεστο Καυταντζόγλειο Στάδιο με πάνω από 30.000 ανθρώπους να αποθεώνουν τον Λεξ, ήρθαν οι κρότου λάμψης τα δακρυγόνα και τα χημικά.


Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε λίγο μετά την εντυπωσιακή συναυλία του Λεξ στο Καυταντζόγλειο, ο χώρος γύρω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, με κουκουλοφόρους να εξαπολύουν επίθεση με μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών, οι οποίοι απάντησαν με χημικά και δακρυγόνα.

Βροχή… μολότοφ

Οι κουκουλοφόροι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα επιτέθηκαν με βροχή από βόμβες μολότοφ και πέτρες κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ που βρίσκονται μέσα στο ΑΠΘ.

Οι αστυνομικοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Οι επιθέσεις σημειώθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία, τόσο από την οδό Αγίου Δημητρίου όσο και από την Εθνικής Αμύνης, με κουκουλοφόρους να στήνουν οδοφράγματα ανάβοντας φωτιές σε κάδους απορριμμάτων.

Τα επεισόδια μεταφέρθηκαν εντός του ΑΠΘ, πλησίον της Σχολής Θετικών Επιστημών, ενώ συνεχίστηκαν και σε κεντρικούς δρόμους όπως η οδός Εθνικής Αμύνης και στο πάρκο απέναντι από τη Φιλοσοφική Σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου