Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Τέλος από την Μάντσεστε

 Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου, 2022

Από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πριν τελειώσει το παιχνίδι των «κόκκινων διαβόλων» με την Τότεναμ, με τον Πορτογάλο να μην πηγαίνει ούτε καν στα αποδυτήρια αλλά να αποχωρεί από το Ολντ Τράφορντ.

Ρονάλντο: Δεν αποχώρησε απλά από τον πάγκο πριν λήξει ο αγώνας αλλά και από το «Ολντ Τράφορντ» | tovima.gr

Την νίκη πήρε η Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τότεναμ με σκορ 2-0 στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ άφησε τον Κριστιάνο Ρονάλντο για ακόμη μια φορά εκτός βασικής ενδεκάδας ενώ μάλιστα δεν έβαλε τον Πορτογάλο στον αγώνα ούτε καν ως αλλαγή όπως συνήθιζε.

Το γεγονός αυτό φαίνεται πως εξόργισε για τα καλά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Ο 38χρόνος σέντερ φορ μετά τις αλλαγές που έκανε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» στο 87ο λεπτό του παιχνιδιού περνώντας στο παιχνίδι τους Έρικσεν και Ελάνγκα, κατάλαβε πως δεν θα πάρει χρόνο συμμετοχής και φανερά ενοχλημένος αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας του προτού ο διαιτητής σφυρίξει την λήξη του παιχνιδιού.

Ο προορισμός ωστόσο του Ρονάλντο δεν ήταν τα αποδυτήρια της ομάδας. Ο παίκτης φανερά δυσαρεστημένος επέλεξε να αποχωρήσει από το γήπεδο, όπως υποστηρίζει σε δημοσίευμα του το Athletic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου