Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2022

Παρέμβαση Ανδρέα Παπαδάκου για το ζήτημα του Ρ/Σ Αμαλιάδας

 Τρίτη, 4 Οκτωβρίου, 2022

Mπράβο Ανδρέα.  Χορτάσαμε από τους "τσάμπα μάγκες".  Προχώρα.

Με αίτησή του προς τον Δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος του δήμου Ήλιδας, Ανδρέας Παπαδάκος πραγματοποιεί παρέμβαση για το πρόσφατο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας.

Με αίτησή του προς τον Δήμαρχο Ήλιδας, Γιάννη Λυμπέρη, ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος του δήμου Ήλιδας, Ανδρέας Παπαδάκος παρενέβη για το πρόσφατο ζήτημα που έχει προκύψει με τον Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας.

Αναλυτικά η αίτησή του: 

Αίτηση

Ανδρέα Παπαδάκου του Αθανασίου, κατοίκου Αμαλιάδας, Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Δήμου Ήλιδας

Προς: Τον κ. Δήμαρχο Ήλιδας

Κύριε Δήμαρχε,

τα τελευταία γεγονότα που αφορούν το Ραδιοφωνικό Σταθμό Αμαλιάδας, που είχαν ως αποτέλεσμα την παραίτηση του αμισθί ειδικού συμβούλου κ. Ιωάννη Χουζούρη και την προσωπική μου “έξωση” από τα γραφεία του Ραδιοφωνικού σταθμού, οφείλεται στο οτι ο Διευθύνων σύμβουλος κ. Θεόδωρος Τριγωνίδης εντελώς αυθαίρετα άλλαξε τις κλειδαριές. Προκειμένου να παραμείνω στη θέση μου ως προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Σταθμού,

σας ζητώ:

1) Εντός 10 ημερών από σήμερα 3 Οκτωβρίου που πρωτοκολλείται η αίτησή μου να προτείνετε σε έκτακτο Δημοτικό συμβούλιο, νέο Διοικητικό συμβούλιο του Ραδιοφωνικού σταθμού με δική μου υπόδειξη ως προς τα νέα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τις θέσεις μελών του εν λόγω Δ.Σ.

2)Άμεσα να απομακρυνθεί ο Διευθύνων σύμβουλος, ο οποίος μου φέρθηκε εντελώς ατιμωτικά, αλλά και επί ζημία του Ραδιοφωνικού Σταθμού όπως αναλύσω και ενημερώσω διεξοδικότερα στο Δημοτικό συμβούλιο. Παράλληλα να ζητήσει Δημόσια συγνώμη με δική σας προτροπή.

3) Να μου παραδοθεί άμεσα ο εξοπλισμός των 2 Η/Υ μαζί με τα περιφερειακά τους εξαρτήματα και υλικά καθώς και τα 3 γραφεία με τις καρέκλες τους, τα οποία έχω αγοράσει και διαθέσει για τη προσωρινή λειτουργία του σταθμού.

4) Να συσταθεί 3μελής επιτροπή καταγραφής και ελέγχου των μηχανημάτων του σταθμού συμπεριλαμβανομένου και του πομπού των ΑΜ.

5) Σε περίπτωση που παρέλθει άπρακτη η πιο πάνω προθεσμία των 10 ημερών να θεωρείται από τώρα την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Ραδιοφωνικού Σταθμού Αμαλιάδας, ως αμετάκλητη.

Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνω οτι θα συνεχίσω να συμμετέχω ως Δημοτικός Σύμβουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ήλιδας ψηφίζοντας ο,τι είναι καλό για την πόλη και τον λαό του Δήμου Ήλιδας.

Αμαλιάδα, 3/10/2022

Ανδρέας Παπαδάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου