Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Ουκρανία: Υψηλόβαθμος αξιωματούχος υποστηρίζει ότι ο Πούτιν έχει τρεις σωσίες

 Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου, 2022

Ο Κιρίλο Μπουντάνοφ υποστηρίζει ότι ο Ρώσος πρόεδρος έχει τουλάχιστον τρεις σωσίες, που έχουν υποβληθεί σε πλαστική για να του μοιάζουν.

Ουκρανία: Υψηλόβαθμος αξιωματούχος υποστηρίζει ότι ο Πούτιν έχει τρεις σωσίες | tovima.gr

Μια φήμη που διακινείται ευρέως στο Διαδίκτυο, χωρίς φυσικά να μπορεί να αποδειχθεί, αποφάσισε να υποστηρίξει επίσημα ένας Ουκρανός αξιωματούχος.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας Κιρίλο Μπουντάνοφ υποστήριξε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν χρησιμοποιεί τρεις σωσίες, οι οποίοι μάλιστα έχουν υποβληθεί σε πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις για να του μοιάσουν ακόμα περισσότερο.

Σύμφωνα με τον υποστράτηγο Μπουντάνοφ, ο οποίος μίλησε στη Daily Mail, οι σωσίες χρησιμοποιούνται για να καλύψουν την απώλεια του ελέγχου του Πούτιν στο Κρεμλίνο, με την ουκρανική κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι είναι άγνωστο αν τις κομβικές αποφάσεις τις λαμβάνει ο ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος.

Μάλιστα, όπως είπε, ανεξαρτήτως του «πόσο κακός» ήταν ο Πούτιν στο παρελθόν, «δεν ήταν ηλίθιος». Ωστόσο, ο πόλεμος στην Ουκρανία «δεν ακολουθεί καμία λογική».

«Ο πραγματικός Πούτιν υπάρχει ακόμη;»

Παράλληλα, ο επικεφαλής των ουκρανικών υπηρεσιών ασφαλείας, υποστήριξε εν μέσω φημών για την υγεία του Πούτιν, προβαίνει σε αυτόν τον ισχυρισμό, ενώ ο ίδιος θεωρείται ο Νο1 εχθρός της Μόσχας, μετά από σειρά καταστροφικών επιθέσεων στα ρωσικά συμφέροντα.

Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, και στο παρελθόν υπήρχαν σωσίες του Πούτιν, που τον υποστήριζαν σε «ειδικές περιστάσεις». Όμως τώρα, όπως είπε, είναι συνήθης πρακτική. «Γνωρίζουμε συγκεκριμένα για τρία άτομα που εμφανίζονται συνέχεια, αλλά πόσοι είναι, δεν γνωρίζουμε. Όλοι έκαναν πλαστική για να του μοιάσουν» τόνισε.

Σύμφωνα με τον Μπουντάνοφ, αυτό που προδίδει είναι το ύψος. «Είναι ορατό σε βίντεο και φωτογραφίες. Επίσης οι χειρονομίες, η γλώσσα του σώματος και οι λοβοί αυτιών, αφού είναι μοναδικοί για κάθε άνθρωπο», υπογράμμισε, ενώ δεν θέλησε όπως είπε να ασχοληθεί με το εάν ο Ρώσος πρόεδρος εξαφανίστηκε μετά από ασθένεια ή μετά από μάχη που δόθηκε για την εξουσία.

TO BHMA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου