Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Διαβάστε σε άλλο άρθρο σήμερα του Λευτέρη Χαραλαμπόπουλου για το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και την ασφάλεια στο γήπεδο της ΑΕΚ

  Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, 2022

Εμείς δεν έχουμε γνώμη γι’ αυτό γιατί δεν πήγαμε ακόμα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ γιά να δούμε, αλλά αυτό, πιστεύω ότι μπορεί να διορθωθεί. 

Παίρνω "πάσα" όμως από το ποδόσφαιρο και την αδιαφορία και αναφέρομε στην ψήφο  μας γιά τιε εκλογές στην Ελλάδα και τον τρόπο που μας αντιμετωπίζει η κυβέρνηση, ο κ. Τσίπρας, και οι πολιτικοί τα τελευταία, πολλά χρόνια.

Με άλλα λόγια να ήταν μόνο το ποδόσφαιρο για την κυβέρνηση και γενικά την πολιτική ηγεσία;

Ξέχασαν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ οι “καλοπερασάκηδες” και “τεμπέληδες” πολιτικάντηδες…  Αδιαφορούν για την Ελληνική Ομογένεια!!!

Λένε ότι ΕΜΕΙΣ είμαστε ΑΠΟΔΗΜΟΙ!!!  Τρομάρα τους.

Απόδημοι είναι αυτοί που έχουν αποδημήσει εδώ και πολλά χρόνια από τον Ελληνισμό της ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ.  

Όπου νάνε όμως θα έρθουν οι “γυρολόγοι” της ψήφου.  

Τι ψήφος δηλαδή, ψήφος ντροπή, θα έλεγα.  Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που ψήφισαν τα κόμματα, γιά να έχεις ψήφο και να ψηφίσεις στις επόμενες εκλογές της Ελλάδας από τον τόπο που μένεις ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ.  (Δηλαδή, 3 εβδομάδες τον τάδε χρόνο... 2 εβδομάδες τον άλλο…).  Μιλάμε για τραγελαφικά πράγματα.

Αντί να πουν για παράδειγμα: δικαίωμα να ψηφίσουν έχουν όσοι έχουν ελληνικό διαβατήριο ή όσοι πληρώνουν φόρο στην Ελλάδα, ή όσοι έχουν Έψιλον9 ή ΑΦΜ…  Όχι δηλαδή ότι αυτά είναι στοιχεία που μπορούν να δουν την ταυτότητα της Ελληνικής ψυχής αλλά ρε αδερφέ αυτοί είναι κάποιοι σοβαροί λόγοι να έχουν ψήφο οι Έλληνες που ζουν στις ΗΠΑ, Καναδά, Λατινική Αμερική, Αυστραλία…

Άλλοι λένε ότι δεν μας ξέχασαν, αλλά, όταν θα έρθουν στη Νέα Υόρκη, στη Βοστώνη, στο Σικάγο, στη Φλώριδα θα ζητήσουν (κάποιες φορές) να δουν μεμονωμένα κάποιους ομογενείς, συνήθως αυτούς που έχουν χρήματα ή πόστα.  Στην πραγματικότητα αρκετές φορές πρόκειται για ιδιωτική επίσκεψη (όπως: παιδιά στα σχολεία, για ιατρικές εξετάσεις, τουρισμό) και θέλουν να δικαιολογήσουν τα έξοδα!!!

Αλλάξτε ρότα κυρίες και κύριοι πολιτικάντηδες της ΕΛΛΑΔΑΣ.  ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.  Ιδιαίτερα η ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ των ΗΠΑ γιατί με την ψήφο μας στις ΗΠΑ μπορούμε και επηρεάζουμε τους Αμερικάνους πολιτικούς υπέρ της ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ακούει κανείς στην ΑΘΗΝΑ;

paneliakos.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου