Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ισόβια και όχι θανατική ποινή για τον δράστη του μακελειού στο Πάρκλαντ

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 2022

Θα πληρώνουμε πολλά χρόνια $$$ για ένα "τομάρι" που σκότωσε 17 άτομα!  Αυτά συμβαίνουν από broken down families.

ΦΟΡΤ ΛΟΝΤΕΡΝΤΕΪΛ, ΦΛΟΡΙΔΑ — Δικαστήριο απάλλαξε από τη θανατική ποινή την Πέμπτη τον ένοπλο δράστη του σχολείου στη Φλόριδα, Νίκολας Κρουζ, ο οποίος σκότωσε 17 ανθρώπους σε γυμνάσιο του Πάρκλαντ το 2018, στέλνοντάς τον στη φυλακή για το υπόλοιπο της ζωής του, σε μια απόφαση που άφησε πολλές οικογένειες των θυμάτων οργισμένες, σαστισμένες και δακρυσμένες.

Η απόφαση του δικαστηρίου λήφθηκε μετά από επτά ώρες διαβουλεύσεων σε δύο ημέρες, ολοκληρώνοντας μια τρίμηνη δίκη που περιελάμβανε βίντεο, φωτογραφίες και μαρτυρίες από τη σφαγή και τα επακόλουθά της, συγκλονιστικές μαρτυρίες από μέλη των οικογενειών των θυμάτων και μια περιήγηση στο γεμάτο αίμα κτίριο.

«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα σήμερα», είπε η Λόρι Αλχάντεφ, της οποίας η κόρη, Αλίσα σκοτώθηκε, σε συνέντευξη Τύπου μετά την ανακοίνωση της απόφασης.

«Θα έπρεπε να ήταν θανατική ποινή, 100%. Δεκαεπτά άτομα δολοφονήθηκαν άγρια στις 14 Φεβρουαρίου 2018. Εστειλα την κόρη μου στο σχολείο και πυροβολήθηκε οκτώ φορές. Είμαι πολύ απογοητευμένη με αυτό το αποτέλεσμα. Δεν μπορώ να καταλάβω. Απλώς δεν καταλαβαίνω».

Πηγή: «Associated Press»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου