Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022

Κατερίνα Στεφανίδη: “Έφτασα σε σημείο βουλιμίας”

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, 2022

Η Κατερίνα Στεφανίδη μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στον πρωταθλητισμό, με την ίδια να παραδέχεται πως έχει φτάσει "σε σημείο βουλιμίας". Η δήλωσή της για τη μοναξιά που έχει βιώσει.

Η Κατερίνα Στεφανίδη, αναφέρθηκε στις τεράστιες δυσκολίες, αλλά και στη μοναξιά που έχει βιώσει στην καριέρα της, με την ίδια να παραδέχεται πως έχει φτάσει “σε σημείο βουλιμίας”.

«Και στην αποτυχία και στην επιτυχία λίγο μόνοι μας είμαστε. Μόνος αισθάνεσαι. Μπορεί να σε καλούν, να έχεις τις κάμερες, αλλά ο πρωταθλητισμός σε ατομικό αγώνισμα έχει μεγάλη μοναξιά. Πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται και στις επιτυχίες. Οι πολιτικοί πλέον έχουν σταματήσει να έρχονται να μας συγχαρούν, ίσως είναι και θετικό», είπε αρχικά.

Κατερίνα Στεφανίδη: “Ο πρωταθλητισμός έχει μεγάλη μοναξιά”

«Σε μικρή ηλικία πήρα κάποια κιλά. Μετά περισσότερα κι έφτασα σε σημείο βουλιμίας. Αυτό ήταν από τα πιο δύσκολα κομμάτια κι ειδικά σε ηλικία 16-17 χρονών. Εκεί κάπου σταμάτησα για κάποιο διάστημα. Και το φθινόπωρο του 2019 υπήρξε ένας τραυματισμός. που ακόμα με ενοχλούσε στο Τόκυο πέρυσι το καλοκαίρι. Είπα ίσως ότι δεν θα αγωνιστώ ξανά ποτέ. Κάποια στιγμή που ήμουν με πατερίτσες και δεν ήξερα αν θα μπορέσω να περπατήσω και να τρέξω ξανά. Πονούσα ακόμα και να περπατήσω», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Στεφανίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου