Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Εορτασμός 28ης Οκτωβρίου στη Βοστώνη

Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, 2022

ΒΟΣΤΩΝΗ. Την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου, στις 3 ώρα το απόγευμα, θα γιορταστεί στη Βοστώνη η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου του 1940, όπως επικράτησε να λέγεται η Ημέρα του ΟΧΙ. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Νέας Αγγλίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο της Θεολογικής Σχολής.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο καινούργιος γενικός πρόξενος στη Βοστώνης Συμεών Τέγος, ενώ μαθητές και μαθήτριες των ελληνικών σχολείων θα συμμετάσχουν με απαγγελίες ποιημάτων και επίκαιρων αφηγήσεων. Θα συμμετάσχουν επίσης χορευτικά συγκροτήματα της Ομογένειας της Νέας Αγγλίας. Η είσοδος είναι ελεύθερη, προσκαλούνται όλοι στη γιορτή μετά το πέρας της οποίας θα ακολουθήσει δεξίωση στους χώρους του Μαλιωτείου Κέντρου. Το σύνθημα της εορτής είναι «Θυμόμαστε την ιστορία μας – τιμούμε τους ήρωες».

Εξ’ άλλου την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, στις 7 η ώρα, το εσπέρας, θα γίνει η γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας στο Μαλιώτειο Πολιτιστικό Κέντρο. Στην επιστολή που έστειλε το Διοικητικό Συμβούλιο προς τους συλλόγους μέλη της, ανάμεσα στα άλλα, αναγράφεται πως «όλοι οι αντιπρόσωποι των Σωματείων Μελών της Ομοσπονδίας πρέπει να είναι παρόντες και παρούσες και να λάβουν μέρος σε αυτή την πολύ σπουδαίας σημασίας συνεδρίαση. Σύμφωνα με το Καταστατικό της Ομοσπονδίας σας στέλνουμε την ειδοποίηση και την ημερήσια διάταξη ένα μήνα πριν. Σας προτρέπουμε να παρευρεθείτε και να ειδοποιήσετε άλλα μέλη -αντιπροσώπους- του Συλλόγου που πιθανόν να μην έχουμε το e-mail/διεύθυνση να παραβρεθούν και να συμμετάσχουν. Επίσης, εάν κάνατε εκλογές στο Σύλλογό σας και έχετε νέο Διοικητικό Συμβούλιο σας παρακαλούμε να στείλετε ταχυδρομικώς στην Ομοσπονδία σε επιστολόχαρτο του Συλλόγου σας το νέο Διοικητικό Συμβούλιο (Ονόματα, Διευθύνσεις…, e-mails)».

Σημειώνεται ότι η ημερήσια διάταξη της γενικής συνέλευσης έχει ως εξής: Προσευχή, διαπιστευτήρια, εκλογή προέδρου γενικής συνέλευσης, ανάγνωση πρακτικών, αλληλογραφία, αναφορά προέδρου, αναφορά προέδρου για αδελφοποίηση Λόουελ – Καλαμάτας, Αναφορά εξελεγκτικής επιτροπής, εκλογές για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Θα προσφερθούν καφές και αναψυκτικά.

Εθνικός Κήρυξ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου