Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022

Οι ΗΠΑ θα αντλήσουν άλλα 15 εκατ. βαρέλια πετρελαίου από τα στρατηγικά τους αποθέματα

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ. («ΑΡ»). Ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν αναμενόταν να ανακοινώσει την απελευθέρωση 15 εκατομμυρίων βαρελιών πετρελαίου από το αμερικανικό στρατηγικό αποθεματικό την Τετάρτη, ως μέρος μιας απάντησης στις πρόσφατες περικοπές παραγωγής που ανακοινώθηκαν από τα έθνη του ΟΠΕΚ (Οργανισμός Εξαγωγών Πετρελαιοπαραγωγών Χωρών), και να πει ότι είναι πιθανές περισσότερες πωλήσεις πετρελαίου αυτόν τον χειμώνα, καθώς η κυβέρνησή του βιάζεται να δείξει ότι αποσύρει όλα τα εμπόδια εν όψει των ενδιάμεσων εκλογών του επόμενου μήνα.

Ο πρόεδρος Μπάιντεν θα κάνει δηλώσεις την Τετάρτη για να ανακοινώσει την απελευθέρωση από το στρατηγικό αποθεματικό, δήλωσαν την Τρίτη ανώτεροι κυβερνητικοί αξιωματούχοι υπό τον όρο της ανωνυμίας για να περιγράψουν τα σχέδια του κ. Μπάιντεν. Ολοκληρώνει την απελευθέρωση 180 εκατομμυρίων βαρελιών που είχε εγκρίνει ο πρόεδρος Μπάιντεν τον Μάρτιο, η οποία αρχικά υποτίθεται ότι θα γινόταν σε διάστημα έξι μηνών. Αυτό οδήγησε το στρατηγικό αποθεματικό στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1984 σε αυτό που η διοίκηση αποκάλεσε «γέφυρα» μέχρι να αυξηθεί η εγχώρια παραγωγή. Το απόθεμα περιέχει τώρα περίπου 400 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Associated Press

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου