Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: Εξοργιστικές καταθέσεις των κατηγορουμένων για τον βιασμό της 12χρονης

 Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, 2022

«Η 12χρονη με προκαλούσε… Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε».
EUROKINISSI

Δεν υπάρχουν λόγια για τα όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους οι δύο άνδρες που κατηγορούνται για βιασμό και μαστροπεία σε βάρος της 12χρονης κοπέλας στον Κολωνό.

«Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία». Αναφορές για τουλάχιστον δύο ακόμη ανήλικες.

Ο 53χρονος, Ηλίας Μίχος, βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση, έκανε λόγο για συναίνεση του μόλις 12 ετών κοριτσιού λέγοντας: «Ό,τι γινόταν ήταν με την συναίνεση του κοριτσιού, βρέθηκα μαζί της 4 φορές. Πιστεύω ότι η μητέρα γνώριζε τι συνέβαινε… Όταν είχα ρωτήσει τη μικρή τι της έλεγε η μητέρα της που την έβλεπε να γυρίζει αργά στο σπίτι με 50ευρα, μου είχε απαντήσει: ″Της έχω πει ότι φροντίζω μία γιαγιά″. Είχα δώσει 300 ευρώ στη μητέρα γιατί είχε οικονομικά προβλήματα».

Εξίσου ροκλητικοί ήταν και οι ισχυρισμοί του 42χρονου κατηγορουμένου στην υπόθεση, ο οποίος φέρεται να είπε ότι το κοριτσάκι τον... προκαλούσε. «Η 12χρονη με προκαλούσε, είχαμε βρεθεί πίσω από τα ΚΤΕΛ του Κηφισού. Δεν έχω καμία σχέση με τον συγκατηγορούμενο μου. Το παιδί με πίεζε να βρισκόμαστε. Εχω βρεθεί μαζί της λίγες φορές».

Πηγή: Dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου