Πρώτο θέμα μας

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

PayPal: Δεν ανανεώνει τη χορηγία με τους Σανς, μετά την έρευνα για τον ιδιοκτήτη

Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, 2022

Υπό το φως των ευρημάτων της έρευνας του NBA

Η αμερικανική πολυεθνική εταιρεία χρηματοοικονομικής τεχνολογίας, PayPal Holdings Inc., δεν θα ανανεώσει τη χορηγία της με τους Φοίνιξ Σανς, εάν ο ιδιοκτήτης της ομάδας Ρόμπερτ Σάρβερ παραμείνει στον σύλλογο αφού εκτίσει την αναστολή του για ανάρμοστη συμπεριφορά στο χώρο εργασίας, όπως ανακοίνωσε σήμερα (16/9) η εταιρεία.

Ετήσιος αποκλεισμός

Ο Σάρβερ τέθηκε σε ετήσιο αποκλεισμό από το ΝΒΑ αυτή την εβδομάδα και του επιβλήθηκε πρόστιμο 10 εκατομμυρίων δολαρίων μετά από ανεξάρτητη έρευνα που διαπίστωσε ότι εμπλέκεται σε εχθρική, ρατσιστική και άδικη συμπεριφορά προς τις γυναίκες υπαλλήλους.

«Εξετάσαμε την έκθεση της ανεξάρτητης έρευνας του πρωταθλήματος NBA για τον ιδιοκτήτη των Φοίνιξ Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ και βρήκαμε τη συμπεριφορά του απαράδεκτη και σε αντίθεση με τις αξίες μας», δήλωσε σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της PayPal, Νταν Σούλμαν, προσθέτοντας: «Η χορηγία του PayPal με τους Σανς πρόκειται να λήξει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Υπό το φως των ευρημάτων της έρευνας του NBA, δεν θα ανανεώσουμε τη χορηγία μας εάν ο Ρόμπερτ Σάρβερ συνεχίσει να συμμετέχει στον οργανισμό, αφού εκτίσει την αναστολή του».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου