Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Η απάντηση του Γιάννη με νόημα μετά τον αποκλεισμό

  Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου, 2022

Συγχαρητήρια λεβέντες

Γιάννη, Κώστα & Θανάση

Είσαστε τόσο αυθόρμητοι


Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα πάντα, προσπάθησε μέχρι και το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την Εθνική στα ημιτελικά

Η απάντηση του Γιάννη με νόημα μετά τον αποκλεισμό | tovima.gr

Τα όνειρα και οι ελπίδες της Ελλάδας στο εφετινό Eurobasket «έσβησαν» στα προημιτελικά. Η Εθνική μας ομάδα εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων στο πιο κρίσιμο σημείο της διοργάνωσης και δίκαια παίρνει το αεροπλάνο της… επιστροφής.

Η Γερμανία «εκτέλεσε» την Ελλάδα από τη γραμμή του τριπόντου και εκμεταλλεύτηκε όλα τα λάθη των «γαλανόλευκων» παικτών. Μοναδικοί διασωθέντες του ναυαγίου ήταν ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που αποβλήθηκε με δεύτερο αντιαθλητικό φάουλ.

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς έκανε τα πάντα, προσπάθησε μέχρι και το τέλος, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την Εθνική στα ημιτελικά.

Η πρώτη… απάντηση του Γιάννη μετά τον πικρό αποκλεισμό και το τέλος του ταξιδιού ήρθε μέσω των social media. Ο Greek Freak προχώρησε σε μια ανάρτηση με νόημα, δημοσιεύοντας βίντεο με τον Θανάση και τον Κώστα να ψάλλουν μαζί τον ελληνικό εθνικό ύμνο.

Μάλιστα, στη λεζάντα έβαλε την ελληνική σημαία και μία μπλε καρδιά, κάτι που αποδεικνύει πόσο σημαντικό ήταν και για τον ίδιο το φετινό τουρνουά.

Δείτε την ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου