Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα Υόρκη: Εικόνες από τον ασυνήθιστο «περίπατο στο Σέντραλ Παρκ» του Ταγίπ Ερντογάν

 Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου, 2022

Ο τούρκος πρόεδρος φόρεσε το καρό «δυτικό» του σακάκι και έκανε την κυριακάτικη βόλτα του στο Central Park στη Νέα Υόρκη.
ANADOLU AGENCY VIA GETTY IMAGES

Ένας «διαφορετικός» Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να πάρει μέρος στη 77η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

Ο τούρκος πρόεδρος φόρεσε το καρό «δυτικό» του σακάκι και έκανε την κυριακάτικη βόλτα του στο Central Park στη Νέα Υόρκη.

Τον Πρόεδρο, σε αυτή τη καλά σχεδιασμένη επίθεση γοητείας, συνόδευαν ο Πρέσβης της Τουρκίας στην Ουάσιγκτον Χασάν Μουράτ Μερτζάν και ο Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Τουρκίας στα Ηνωμένα Έθνη, Πρέσβης Φερεντίμου Σινιρλίογλου.

Ο Ταγίπ Ερντογάν αντάλλαξε χειραψίες και έβγαλε selfie σε μια προσπάθεια να αμβλύνει τις αρνητικές εντυπώσεις και να ξεκινήσει το «ξεπάγωνα» των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.

ANADOLU AGENCY VIA GETTY IMAGES

Όπως ισχυρίζεται σε ρεπορτάζ η τουρκική εφημερίδα Daily Sabah, ο Ερντογάν έπεσε πάνω σε «θαυμαστές» του στο πάρκο.

Εκεί όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες ήταν χαμογελαστός και αναπάντεχα προσιτός, έκατσε στα παγκάκια και συνομίλησε με τους Νεοϋορκέζους που ξαφνιασμένοι βρισκόντουσαν πρόσωπο με πρόσωπο με τον Τούρκο πρόεδρο.

Ένας μάλιστα του είπε: «Ήθελα να σας ευχαριστήσω για όλη τη δουλειά στην Ουκρανία ... για το σιτάρι που βρέθηκε επιτέλους λύση ... και για τη βοήθεια να γίνει το ΝΑΤΟ ισχυρότερο. Είμαι πολύ περήφανος», είπε.

Ο Ερντογάν συμβούλεψε επίσης ένα ζευγάρι να μην καπνίσει.

Ο Τούρκος πρόεδρος ταξίδεψε στις ΗΠΑ μετά την 22η Σύνοδο Κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, στην οποία παρευρέθηκε ως ειδικός προσκεκλημένος στη Σαμαρκάνδη του Ουζμπεκιστάν.

ANADOLU AGENCY VIA GETTY IMAGES
ANADOLU AGENCY VIA GETTY IMAGES

Εκεί δεν είχε πρόβλημα να περπατάει αγκαζέ με τον πρόεδρο Πούτιν σαν δύο καλοί φίλοι και παράλληλα να δέχεται με ευχαρίστηση τα καλά λόγια του Ρώσου προέδρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου