Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2022

Ρόδος: Πατέρας και γιος σκότωσαν εργολάβο που του χρωστούσαν χρήματα και εξαφάνισαν την σορό

   Τρίτη, 6 Αυγούστου, 2022

Ισχυρίζονται πως το θύμα, επιτέθηκε στον 20χρονο γιο και τον σκότωσε ο πατέρας (και ξενοδόχος) πνίγοντας τον με ένα σκοινί.

ALEXANDER SHELEGOV VIA GETTY IMAGES

Έναν 53χρονο ξενοδόχο και τον 20χρονο γιο του συνέλαβαν τα στελέχη της Ασφαλείας Ρόδου και τους κατηγορούν για ανθρωποκτονία με δόλο κατά συναυτουργία, για τον θάνατο 46χρονου εργολάβου οικοδόμων, του οποίου η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι ομολόγησαν τις πράξεις τους και περιέγραψαν ακριβώς τί συνέβη όταν το θύμα πήγε στο ξενοδοχείο, προκειμένου να ζητήσει τα χρήματα που του χρωστούσαν.

Στη συνέχεια μαζί με τον γιο του, έγδυσαν το θύμα, το μετέφεραν σε ερημική τοποθεσία, την οποία υπέδειξαν, ενώ το αυτοκίνητο του θύματος το εγκατέλειψαν σε εντελώς διαφορετική περιοχή, για να δυσχεράνουν τις έρευνες.

Ο 46χρονος είχε αναλάβει την ανακαίνιση του ξενοδοχείου με το κόστος να φθάνει τις 75.000 ευρώ, χρήματα τα οποία δεν είχε λάβει και απαιτούσε από τον κατηγορούμενο.

Huffpostgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου