Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Ελλάδα: Φιλικό παιχνίδι στη Βουδαπέστη με την Ουγγαρία

 Σάββατο, 3 Σεπτεμβρίου, 2022

Το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 20 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη

Λόγω της απουσίας της για άλλη μια φορά από το Παγκόσμιο Κύπελλο η Ελλάδα καλείται να παίξει φιλικά παιχνίδια την περίοδο της διεξαγωγής του Μουντιάλ στο Κατάρ. 

Ήδη ανακοινώθηκε το πρώτο φιλικό το οποίο θα είναι με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη και στη Φέρεντς Πούσκας Αρένα. Θα διεξαχθεί στις 20/11.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

“Την Ουγγαρία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα η Εθνική Ομάδα Ανδρών τον προσεχή Νοέμβριο. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με την Ουγγαρία την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 στο Puskás Aréna της Βουδαπέστης, με ώρα έναρξης 21:15 (Ελλάδας).

Το παιχνίδι της Ελλάδας με την Ουγγαρία είναι το 23ο στην ιστορία των δύο ομάδων. Η Εθνική Ομάδα υπερέχει με 10 νίκες έναντι έξι των «Μαγυάρων», μιας από τις μεγαλύτερες σχολές ποδοσφαίρου στο παρελθόν. Η πρώτη νίκη σε βάρος της Ουγγαρίας ήταν το 1978 στο Καυτανζόγλειο και εκείνο το 3-2 συνδυάζεται με τη μεγάλη πορεία για την πρόκριση στο Κύπελλο Εθνών του 1980.

Για τελευταία φορά, Ελλάδα και Ουγγαρία τέθηκαν αντιμέτωπες στο UEFA Nations League το 2018 και η κάθε ομάδα νίκησε στην έδρα της. Για τελευταία φορά αναμετρήθηκαν σε φιλική αναμέτρηση τον Μάϊ του 2008, στο «Ferenc Puskas» πρώην Νεπ Στάντιον, το γήπεδο που έχει φιλοξενήσει την Ελλάδα τις περισσότερες φορές, οκτώ συνολικά. O αγώνας του Νοεμβρίου διεξάγεται στο Puskás Aréna το νέο γήπεδο που είναι το «σπίτι» της Ουγγαρίας από το 2019.

Η Ουγγαρία παίζει στην Α’ κατηγορία του UEFA Nations League και κάνει εξαιρετική πορεία ως τώρα, αφού προηγείται στον όμιλό της, αφήνοντας πίσω Γερμανία, Ιταλία και Αγγλία!”.

πηγή:πρώτο θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου