Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα πρότυπη νεφρολογική μονάδα χρόνιας αιμοκάθαρσης ΟΛΥΜΠΙΟΝ

Πέμπτη, 8 Σεπτεμβρίου, 2022

Χτισμένη σε οικόπεδο 9.000 τμ, σε τοποθεσία που αποπνέει ηρεμία και δεσπόζει το φυσικό κάλλος του Δήμου ‘Ηλιδας, προσφέρει άνετο, δωρεάν πάρκινγκ  και εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς . 

Η Νέα Πρότυπη Νεφρολογική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Αμαλιάδα, σε υπερσύγχρονες νεόδμητες εγκαταστάσεις, είναι εύκολα προσβάσιμη από όλα τα ξενοδοχεία κατά μήκος των πανέμορφων παραλιών που βρίσκονται στην γύρω περιοχή και καλωσορίζει Έλληνες και διεθνείς ασθενείς. 

Χτισμένη σε οικόπεδο 9.000 τμ, σε τοποθεσία που αποπνέει ηρεμία και δεσπόζει το φυσικό κάλλος του Δήμου ‘Ηλιδας, προσφέρει άνετο, δωρεάν πάρκινγκ  και εύκολη πρόσβαση με μέσα μαζικής μεταφοράς . 

Η  υπερσύχρονη και πολυτελής Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, απαράμιλλης αισθητικής, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά του κτηρίου,  με τεχνολογία αιχμής και εξοπλισμό τελευταίας γενιάς, σε συνδυασμό με την τήρηση αυστηρών μέτρων υγιεινής, εγγυάται την καλύτερη δυνατή ποιότητα στη ζωή των ανθρώπων που χρήζουν αιμοκάθαρσης.

Οι αίθουσες  αιμοκάθαρσης είναι ευρύχωρες και καλαίσθητες αρχιτεκτονικά και σχεδιασμένες εργονομικά ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ασθενείς. Παράλληλα παρέχονται άνετα αποδυτήρια και ποικίλοι χώροι παραμονής, ειδική μέριμνα για τους ασθενείς με κινητικά προβλήματα  και πολύ καλά φωτιζόμενοι και κλιματιζόμενοι θάλαμοι. 

Η ισορροπία  ανάμεσα στη αισθητική και την  λειτουργικότητα όλων των τμημάτων προς  διευκόλυνση των ασθενών είναι αρμονική και διάχυτη.  

Η Νέα Πρότυπη Νεφρολογική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ  στην Αμαλιάδα δημιουργήθηκε από ανθρώπους με γνώση και ευαισθησία έχοντας ως μοναδικό σκοπό να προσφέρει στους νεφροπαθείς συνανθρώπους μας την ευκαιρία να απολαύσουν  ξέγνοιαστες και ποιοτικές διακοπές σε έναν ιστορικό και  φυσικής ομορφιάς  προορισμό.

Συνδυάζει υψηλή τεχνολογία, που παρέχεται από τις εταιρείες Baxter και Gambro, εξειδικευμένες στην τεχνική υποστήριξη υψηλών προδιαγραφών για τη νεφρική θεραπεία, και έμπειρο προσωπικό.  Το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, φροντίζει συνεχώς για την ασφάλεια και την άνεση των ασθενών κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η ιατρική ομάδα εποπτεύεται από τον Επιστημονικό Διευθυντή, ο οποίος διασφαλίζει ότι η θεραπεία παρέχεται σύμφωνα με τα υψηλότερα ιατρικά πρότυπα.

Στην πρότυπη Νεφρολογική ΜΧΑ της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Αμαλιάδα, καθώς και στη Μονάδα τεχνητού Νεφρού στην Πάτρα αλλά και σε όλες τις ΜΧΑ της ΟΛΥΜΠΙΟΝ (Ναύπακτος-Αμαλιάδα-Χανιά), γνωρίζουν τη σημασία της πραγματικής ενδυνάμωσης των ασθενών και η ενσυναίσθηση αυτή του προσωπικού, εξασφαλίζει μια ολιστική εμπειρία νεφρικής φροντίδας. 

Στόχος της ΜΧΑ της Αμαλιάδας είναι η άριστη  φροντίδα των ασθενών,  μέσω της συνεχούς προσπάθειας βελτίωσης της κλινικής πρακτικής. Επενδύουν στην τεχνολογία, την κατάρτιση και την υποστήριξη και ενθαρρύνουν την  δημιουργικότητα και το ομαδικό πνεύμα εργασίας προσπαθώντας συνεχώς να βρουν καλύτερους τρόπους να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ασθενών.  

Με σεβασμό στις ανάγκες, τις απόψεις, τις πεποιθήσεις, το υπόβαθρο, την ηλικία και το φύλο των ασθενών, παρέχεται υψηλής ποιότητας, αξιοπρεπής και εξατομικευμένη φροντίδα στους ασθενείς και τους συγγενείς τους. Μέσα από μια ιδιαίτερη συνεργασία του προσωπικού  της Μονάδας, των ασθενών και των ανθρώπων του περιβάλλοντός τους, ο ασθενής εκπαιδεύεται και ενθαρρύνεται  να αναλάβει ενεργό ρόλο στη θεραπεία του.  Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζεται ότι ο ασθενής λαμβάνει την καλύτερη, κατά το δυνατόν, φροντίδα αιμοκάθαρσης. 

Η άριστη φροντίδα των ασθενών, με σταθερά υψηλά πρότυπα περίθαλψης, προσφέρει ανώτερα ιατρικά αποτελέσματα, βασισμένα σε ένα εξαιρετικά τυποποιημένο σύστημα κλινικής διοίκησης και πρακτικής. 

Οι διαθέσιμες επιλογές θεραπείας αιμοκάθαρσης περιλαμβάνουν την απλή αιμοκάθαρση και την on-line αιμοδιαδιήθηση. 

Παράλληλα προσφέρονται:
• Επεξεργασία νερού με διπλή αντίστροφη ώσμωση.
• Δυνατότητα για On Line αιμοδιαδιήθηση.
• Μεγάλη ποικιλία, όλων των μεμβρανών αλλά και επιφανειών Low & High Flux φίλτρων.
• Μεγάλη ποικιλία βελονών (fistula needles) για ανώδυνη παρακέντηση.
• Υψηλών προδιαγραφών συστήματα ποιοτικού ελέγχου νερού αιμοκάθαρσης.
• Ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος για ενεργειακή αυτονομία  του Κέντρου.
• Ηλεκτροκίνητα κρεβάτια.
• Τμήμα ανάνηψης, έκτακτων περιστατικών.
• Πλήρης υπερηχογραφικός έλεγχος ανώτερου και κατώτερου ουροποιητικού.
• Έλεγχος με υπερηχητική αρτηριογραφία του αγγειακού δικτύου.
• Έλεγχος ιζήματος ούρων.
• Συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων (Καρδιολόγο, Πνευμονολόγο, Ακτινολόγο, Μικροβιολόγο).
• Πλήρης και άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων αγγειακής προσπέλασης (φίστουλα, μόνιμος καθετήρας) σε συνεργασία με τα τμήματα επεμβατικής ακτινολογίας καθώς και την αγγειοχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου Διασύνδεσης.
• Μηνιαίος εργαστηριακός έλεγχος και ότι άλλο όποτε κριθεί αναγκαίο από τους ιατρούς.
• Δωρεάν Wi-Fi. Άνετη αίθουσα για παραμονή συνοδών με TV.

  • Ελαφρύ γεύμα και χυμό – καφέ – νερό για τον ασθενή.
  • Τελευταίας τεχνολογίας συστήματα κλιματισμού και εξαερισμού στις αίθουσες αιμοκάθαρσης.
  • Aσθενοφόρο για κάλυψη αναγκών των ασθενών.
  • Ειδικό όχημα για τη μετακίνηση ασθενών από και προς τη ΜΧΑ, μετά από επικοινωνία και συντονισμό με το προσωπικό της Μονάδας.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Νέας Πρότυπης Νεφρολογικής Μονάδας Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ στην Αμαλιάδα, οι ασθενείς απολαμβάνουν ιδιαίτερη φροντίδα και ανέσεις που εξασφαλίζουν ευχάριστη και ασφαλή παραμονή. 

Δυνατότητα απευθείας On-line κράτησης https://www.olympionmxa.gr/forma-kratisis

Η Νέα Πρότυπη Νεφρολογική Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης της ΟΛΥΜΠΙΟΝ  στην Αμαλιάδα, είναι συμβεβλημένη με τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.).

Παρέχονται, σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, υπηρεσίες ασθενοφόρου για επείγοντα ή μη επείγοντα περιστατικά, κατόπιν αιτήματος και μετά από συντονισμό με την ΜΧΑ. Επιπλέον, είναι διαθέσιμες υπηρεσίες μεταφοράς ασθενών από και προς τις εγκαταστάσεις της ΜΧΑ της ΟΛΥΜΠΙΟΝ, για αεροδρόμιο, ξενοδοχεία και τόπο διαμονής, πάντα κατόπιν συντονισμού. 

ΜΟΝΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ

https://www.olympionmxa.gr/

ΟΛΥΜΠΙΟΝ – ΠΡΟΤΥΠΗ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΙΜΟΚΑΘΑΡΣΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

Λεύκα, Αμαλιάδας
ΤΚ 27200

Τηλ: +30 26220 28290

e-mail: dialysisamaliada@olympion-group.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου