Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Κι άλλη βαριά ήττα για τον Ολυμπιακό, 0-3 από την Φράιμπουργκ

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, 2022

Να βάλουμε στοίχημα πόσες ημέρες, εβδομάδες, θα είναι προπονητής στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν;

Την δεύτερη ήττα του σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον έβδομο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ γνώρισε ο Ολυμπιακός, με την Φράιμπουργκ να επικρατεί εύκολα με 3-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός, παρουσίασε τις γνωστές παθογένειές του μένοντας για όγδοο παιχνίδι στην Ευρώπη χωρίς νίκη. Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ήττα από τη Ναντ, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα ούτε κόντρα στην Φράιμπουργκ.

Δέχθηκαν ξανά γκολ από στημένο, έδωσαν χώρο στην γερμανική ομάδα, η οποία δημιουργούσε διαρκώς ευκαιρίες μέσα από την περιοχή. Οι Πειραιώτες είναι η μοναδική ομάδα στον όμιλο χωρίς νίκη και θα παίξουν τα… ρέστα τους στο εντός έδρας (06/10) παιχνίδι τους με την Κάραμπαγκ.

O αγώνας

Πολύ νωρίς έγιναν απειλητικοί στο παιχνίδι οι Γερμανοί, αφού μετά από λάθος πάσα του Μπα, ο Κέρεχ έπιασε ένα καλό σουτ, αλλά ο Βατσλίκ απομάκρυνε σε κόρνερ. Στο 5′ η Φράιμπουργκ βρήκε δίχτυα. Πάλι από στημένο, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε ν’ αντιδράσει. Ο Γκρέγκοριτς εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Χέφλερ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι ολομόναχος και σκόραρε. Στο 13′ η ομάδα του Στράιχ απείλησε ξανά, με τον Γκρέγκοριτς να εκτελεί από το ύψος της μεγάλης περιοχής με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ. Στο 14′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τους Πειραιώτες. Ο Ουί-Τζο δοκίμασε ένα πλασέ, με τον Φλέκεν να μπλοκάρει σταθερά την μπάλα. Το μομέντουμ ήταν με την Φράιμπουργκ, η οποία στο 19′ και το 21′ απείλησε με τους Γκρέγκοριτς και Κέρεχ.

Οι Γερμανοί, μέτρησαν 6 τελικές εντός περιοχής στο πρώτο μισό του ημιχρόνου. Η κυριαρχία της Φράιμπουργκ μετουσιώθηκε και σε δεύτερο τέρμα, αφού ο Γκρέγκοριτς βρέθηκε ολομόναχος απέναντι από τον Βατσλίκ, τον οποίο και κέρδισε. Στο 41′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, προκειμένου να μειώσει. Ο Ουί-Τζο βρέθηκε απέναντι από τον Φλέκεν στα αριστερά, έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε σε πόδι αμυντικού. Ο Μπιέλ προσπάθησε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα με τακουνάκι χωρίς επιτυχία.

Η πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου άνηκε στην Φράιμπουργκ. Ο Έγκεσταϊν έπιασε ένα δυνατό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Αμβιλά και κατέληξε στην αγκαλιά του Βατσλίκ. Η γερμανική ομάδα, στο 52′ ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι, με τον Γκρέγκοριτς να κάνει το 3-0. Στο 72′ ήρθε η πρώτη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο β’ μέρος με τον Ελ Αραμπί να πιάνει μια κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. O ρυθμός, στο δεύτερο ημίχρονο είχε πέσει, με τους Γερμανούς να επικρατούν εύκολα

ΓΚΟΛ: 5′ Χέφλερ, 25′, 52′ Γκρέγκοριτς

Κίτρινες: 77′ Ροντρίγκεζ / 60′ Λίενχαρτ, 80′ Χέφλερ

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Μπα, Σισέ, Ρέτσος (46′ Κούντε), Βρσάλικο (71′ Άβιλα), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46′ Ρέαμπτσιουκ), Μπόουλερ (63′ Ελ Αραμπί), Μπιέλ, Μασούρας (63′ Ροντρίγκεζ), Ουί-Τζο

Φράιμπουργκ (Κρίστιαν Στράιχ): Φλέκεν, Λίενχαρτ, Γκίντερ, Γκούντερ, Σιλντιμπίλια (78′ Κίμπλερ), Χέφλερ, Έγεκσταϊν, Ντοάν (69′ Πέτερσεν), Γκρίφο (78′ Κάιτελ), Κέρεχ (62′ Γου Γέονγκ Τζέονγκ), Γκρέγκοριτς (63′ Σάντε)

Πηγή: Ertsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου