Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 21 Αυγούστου 2022

Το μπλουζάκι του αμερικανού πρέσβη εξόργισε τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης

  Κυριακή, 21 Αυγούστου, 2022

Συμφωνούμε με το Μητροπολίτη.  Μήπως πρέπει να τον επαναφέρει στη τάξη ο president Biden?

paneliakos.com

Αυτό που ενόχλησε τον μητροπολίτη ήταν η εμφάνιση του πρέσβη των ΗΠΑ.

Το μπλουζάκι του αμερικανού πρέσβη εξόργισε τον μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης | tovima.gr

Σε μια ομολογουμένως ακατανόητη δήλωση προχώρησε ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος κατά του πρέσβη των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνη.

Σημειώνεται πως ο αμερικανός πρέσβης για πρώτη φορά επισκέφθηκε την Αλεξανδρούπολη συνοδεύοντας τον αμερικανό γερουσιαστή και πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των Ηνωμένων Πολιτειών, Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Μαζί τους σε αυτή την ανεπίσημη επίσκεψη ήταν και ο στρατιωτικός ακόλουθος της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα και ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος της περιοχής Κώστας Χατζημιχαήλ.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας ενημερώθηκε για την εφαρμογή της Ελληνοαμερικανικής Αμυντικής Συμφωνίας, όσον αφορά στο σκέλος της σημασίας και της χρησιμοποίησης του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης.

Η ενόχληση του μητροπολίτη

Αυτό που ενόχλησε τον μητροπολίτη ήταν η εμφάνιση του πρέσβη των ΗΠΑ, ο οποίος φορούσε βερμούδα, σανδάλια και μια μωβ μπλούζα που έγραφε «pride beach».

«Ο Αμερικανός Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη» ανέφερε χαρακτηριστικά σε δήλωσή του.

Κάτω από αυτή την ανάρτηση υπάρχουν σχόλια που «υπερασπίζονται» τον Τσούνη, λέγοντας πως «σημασία έχει η ουσία της επίσκεψης και όχι η ενδυμασία», ενώ άλλοι υποστήριξαν πως καλύτερο θα ήταν να έχει μια πιο «καθώς πρέπει» εμφάνιση. 


3 σχόλια:

  1. Ο παπας να κοιτάει τα ράσα του και να μην ασχολείται με τα πολιτικά! Να πάει να ενταχθεί στους Ταλιμπάν αν θέλει να συμπεριφέρεται έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή