Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Σάββατο 20 Αυγούστου 2022

Οι κάτοικοι εξωτερικού μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα «Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ»

   Σάββατο, 20 Αυγούστου, 2022

Στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ ΙΙ» https://exoikonomisi.ypen.gr/opheloumenoi μπορούν να συμμετέχουν στην απόφαση υπαγωγής και οι Έλληνες κάτοικοι Εξωτερικού για να προβούν σε ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας τους (θερμομόνωση, αλλαγή κουφωμάτων με κουφώματα ενεργειακά αποδοτικότερα, αντικατάσταση συστήματος ψύξης θέρμανσης με σύστημα αντλίας θερμότητας, αναβάθμιση τοποθέτηση συστήματος ζεστού νερού -ηλιακού θερμοσίφωνα και έξυπνα συστήματα–smarthome) ώστε να αναβαθμιστεί η ενεργειακή κατηγορία της κατοικίας τους (υπό συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις μπορούν να προβούν σε εγκατάσταση φωτοβολταϊκόυ πάρκου στο δώμα της κατοικίας ισχύος ανάλογης με τη ισχύ της παροχής που είναι συνδεδεμένοι στο ΔΕΔΔΗΕ).

Οι πληροφορίες της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων δόθηκαν από την ΗΛΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ οι τεχνικές ερωτήσεις σας μπορούν να απαντηθούν στο http://elmetec.gr/

Ρωτήστε μας για την φορολογική αντιμετώπιση της περίπτωσής σας, να σας κατευθύνουμε. Επικοινωνήστε μαζί μας στο https://chrysouli.com/epikoinonia

Tip: Όσοι είχαν υποβάλλει αίτηση υπαγωγής και ήταν επιλαχόντες ανακοίνωσε η κυβέρνηση ότι εντάσσονται ως τελικοί ωφελούμενοι στον Β’ κύκλο του προγράμματος. Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας είπε: «Ανταποκρινόμαστε στο μεγάλο ενδιαφέρον των ελληνικών νοικοκυριών για το πρόγραμμα ‘Εξοικονομώ 2021’ και σήμερα εντάσσουμε σε αυτό, το σύνολο των επιλαχόντων τους οποίους μετατρέπουμε σε δικαιούχους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου