Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2022

Χάος στα αεροδρόμια: Οι τέσσερις πιο εφιαλτικές ιστορίες επιβατών

Πέμπτη, 4 Αυγούστου, 2022

Χάος στα αεροδρόμια: Οι τέσσερις πιο εφιαλτικές ιστορίες επιβατών

Έπειτα από δύο χρόνια ύφεσης, η αεροπορική κίνηση έχει επιστρέψει στα επίπεδα προ – πανδημίας, με αποτέλεσμα όσο τα αεροδρόμια προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες με περιορισμένο προσωπικό, οι επιβάτες έρχονται αντιμέτωποι με καθυστερήσεις, ακυρώσεις και χαμένες αποσκευές.

Κάποιες από τις πιο «τρομακτικές» ιστορίες ταξιδιωτών συνέβησαν κατά τη διάρκεια αυτού του καλοκαιριού. Ακολουθούν τέσσερις ιστορίες από το Business Insider με τις πιο εφιαλτικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν εν μέσω του φετινού χάους στα αεροδρόμια:

1. Η Qantas έκλεισε διαφορετική πτήση για το 13 μηνών μωρό ενός ζευγαριού από τη Ρώμη προς την Ταϊλάνδη. Το εισιτήριο του μωρού ήταν για πτήση που έφευγε 40 λεπτά μετά τους γονείς του. Ως αποτέλεσμα, το ζευγάρι πέρασε τουλάχιστον 20 ώρες στο τηλέφωνο με την εξυπηρέτηση πελατών της Qantas, σε συνολικά 55 κλήσεις, προκειμένου να λύσει το πρόβλημα και να αποχωρήσουν όλοι μαζί. Εν τέλει, κατάφεραν να κλείσουν μία πτήση 12 ημέρες μετά την αρχική τους κράτηση.

2. Επιστρέφοντας από την Πορτογαλία προς το σπίτι του στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ, ένας επιβάτης ενημερώθηκε ότι έχασε τη βαλίτσα του. Μία μέρα μετά την πτήση έλαβε μήνυμα από άγνωστο ότι η βαλίτσα του βρέθηκε, αλλά ήταν στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στο Heathrow του Λονδίνου. Όταν ο επιβάτης ενημέρωσε την American Airlines με την οποία πετούσε, η αεροπορική του ζήτησε να πάει και να την συλλέξει μόνος του.

3. Συνολικά 10 καθυστερήσεις είχε ένας επιβάτης ο οποίος πετούσε από τις ΗΠΑ προς την Ευρώπη με την Air Canada. Το εφιαλτικό ταξίδι διήρκεσε αθροιστικά 21 ώρες, ενώ μάλιστα σε μία από τις πτήσεις 25 επιβάτες υποχρεώθηκαν να αποβιβαστούν, αφότου το πλήρωμα κυριολεκτικά τους παρακάλεσε, διότι το αεροσκάφος ήταν πολύ βαρύ. Το «κερασάκι στην τούρτα» ήταν ότι τελικά χάθηκε η βαλίτσα του, με αποτέλεσμα να πληρώσει τουλάχιστον 4.500 δολάρια για να αντικαταστήσει τα πράγματά του.

4. Έπειτα από πέντε ώρες καθυστέρησης, οι επιβάτες μίας πτήσης της American Airlines κλήθηκαν να αποβιβαστούν από το αεροσκάφος, διότι είχε τελειώσει το ωράριο των πιλότων. Ένας από τους πιλότους που δουλεύουν στην εταιρεία επί 23 χρόνια δήλωσε ότι οι πιλότοι «μισούν να το κάνουν αυτό στους επιβάτες».

moneyreview.gr με πληροφορίες από Business Insider

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου