Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022

Κρουαζιέρα: Αντιμέτωπη με την ελλειψη προσωπικού

Πέμπτη, 18 Αυγούστου, 2022

Εταιρείες ακύρωσαν δρομολόγια εν μέσω συνεχιζόμενων ελλείψεων εργατικού δυναμικού

Κρουαζιέρα: Αντιμέτωπη με την ελλειψη προσωπικού

Με το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού είναι αντιμέτωπη και η βιομηχανία της κρουαζιέρας και ενώ αυξάνεται το ενδιαφέρον για ταξίδια, όπως σημειώνει το πρακτορείο Bloomberg.

«Τα κρουαζιερόπλοια γεμίζουν ξανά, αλλά οι επιβάτες επιβιβάζονται πολύ πιο γρήγορα από τα μέλη του πληρώματος», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακυρώσεις ταξιδιών

Η Princess Cruises της Carnival ακύρωσε 11 φθινοπωρινά δρομολόγια του Diamond Princess αυτήν την εβδομάδα, λέγοντας ότι δεν μπορούσε να προσφέρει το επίπεδο υπηρεσιών που περιμέναν οι πελάτες εν μέσω συνεχιζόμενων ελλείψεων εργατικού δυναμικού. Η εταιρεία μείωσε επίσης τις δωρεάν τούρτες γενεθλίων της και έναν μπουφέ σοκολάτας, περικοπές που έγιναν λόγω μειωμένου προσωπικού.

Την ίδια ώρα, η P&O Cruises, θυγατρική της Carnival, ακύρωσε επτά ταξίδια νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι λόγω έλλειψης προσωπικού.

Επιπλέον, η Norwegian Cruise Line Holdings Ltd., ακόμη μια μεγάλη εταιρεία του κλάδου, ενημέρωσε τους επενδυτές ότι έπρεπε να περιορίσει τη χωρητικότητα του «Pride of America» λόγω έλλειψης προσωπικού.

Τα περισσότερα μέλη του πληρώματος προέρχονται από τις Φιλιππίνες, την Ινδονησία, την Ινδία και από όλα τα νησιά της Καραϊβικής και απαιτείται βίζα για να εργαστούν σε πλοία που ταξιδεύουν μέσα και έξω από αμερικανικά λιμάνια. Ωστόσο, ο αριθμός των θεωρήσεων που επεξεργάστηκε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ μειώθηκε έως και 90% κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου