Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Η πρεμιέρα του Μουντιάλ του Κατάρ μία μέρα νωρίτερα, στις 20 Νοεμβρίου

Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Μία μέρα νωρίτερα θα ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και πλέον απομένουν 99 ημέρες μέχρι την πρώτη σέντρα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο Al Bayt Stadium, ανάμεσα στην διοργανώτρια Εθνική του Κατάρ και το Εκουαδόρ. Βάση του αρχικού σχεδιασμού η έναρξη του Μουντιάλ ήταν για την 21η Νοεμβρίου με το παιχνίδι της Σενεγάλης με την Ολλανδία να ανοίγουν το πρόγραμμα, ενώ η τελετή θα γινόταν στο παιχνίδι του Κατάρ με το Εκουαδόρ που όμως χρονικά ήταν τρίτο στη σειρά. Με λίγα λόγια είχαμε το… παράξενο πριν την τελετή έναρξη να διεξάγονται δύο παιχνίδια (ενδιάμεσα είχαμε και το Αγγλία – Ιράν), ενώ στο παρελθόν η διοργανώτρια χώρα πάντα ξεκινούσε πρώτη. Τελικά όλα αυτά… διορθώθηκαν με μία κίνηση της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που μετέφερε τον αγώνα Κατάρ – Εκουαδόρ και την τελετή έναρξης στις 20 Νοεμβρίου. «Η απόφαση ακολούθησε μια αξιολόγηση του ανταγωνισμού και των λειτουργικών επιπτώσεων, καθώς και μια διεξοδική διαδικασία διαβούλευσης και μια συμφωνία με βασικούς ενδιαφερόμενους φορείς και την χώρα υποδοχής», αναφέρθηκε από την FIFA.

«Οι κάτοχοι εισιτηρίων θα ενημερωθούν δεόντως, μέσω email, ότι οι σχετικοί αγώνες έχουν επαναπρογραμματιστεί και τα εισιτήριά τους θα παραμείνουν σε ισχύ, ανεξάρτητα από την νέα ημερομηνία/ώρα», προστίθεται στην σχετική ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου