Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός 2-2(3-4 στα πέναλτι): Ολυμπιακός, ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου

Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Απίθανο «θρίλερ» στην Μπρατισλάβα, με τον Ολυμπιακό να παίρνει στα πέναλτι (3-4 πεν, 2-2 παρ, 1-1 κ.α.) το εισιτήριο για τα playoffs του Europa League! Μεγάλοι πρωταγωνιστές Βατσλίκ και Βαλμπουενά, με τους «ερυθρολεύκους» να αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα Λεμεσού στον επόμενο προκριματικό γύρο. Μόνο οι πρωταθλητές συνεχίζουν στην Ευρώπη.

Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός 2-2(3-4 στα πέναλτι): Ολυμπιακός, ο πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου | tovima.gr

Ο Ολυμπιακός κατάφερε, έστω και στα πέναλτι, να πάρει την πρόκριση για τα πλέι-οφ του Europa League και ταυτόχρονα να διασφαλίσει τη συμμετοχή του σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και τη φετινή σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν της Σλόβαν Μπρατισλάβα με 4-3 στη «ρώσικη ρουλέτα», αφού το 90λεπτο έληξε 1-1 (όπως και το ματς της περασμένης εβδομάδας στο Φάληρο) και η παράταση 2-2.

Στον κανονικό αγώνα, ο Ζινκερνάγκελ άνοιξε το σκορ στο 54΄, αλλά ο Σάπονιτς ισοφάρισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην παράταση, όπου οι Σλοβάκοι αγωνίστηκαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αμπένα, ο Αγκιμπού Καμαρά ξανάδωσε προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» στο 101΄, για να «απαντήσει» στο 108΄ ο Γκριν.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τον Απόλλωνα Λεμεσού (18/8 στην Κύπρο και 25/8 στο «Γ. Καραϊσκάκης») διεκδικώντας ένα εισιτήριο για τους ομίλους της διοργάνωσης, ακόμη κι αν αποκλειστούν όμως, θα συνεχίσουν στο Europa Conference League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου