Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Όλα όσα θες να ξέρεις για το νέο πρωτάθλημα της Superleague

 Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022

H Superleague ανακοίνωσε το καλεντάρι της νέας σεζόν. Ποιές είναι οι ημερομηνίες κλειδιά, πότε είναι η διακοπή για το Μουντιάλ και πότε η τελευταία αγωνιστική.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το νέο πρωτάθλημα της Superleague | tovima.gr

Η Superleague ανακοίνωσε όλες τις ημερομηνίες-κλειδιά για την επόμενη σεζόν, που θα είναι ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη, αφού για πρώτη φορά το Μουντιάλ θα διεξαχθεί χειμώνα.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν νέα δεδομένα και στη Superleague όσον αφορά τις ημερομηνίες, όπως θα συμβεί σε όλα τα πρωταθλήματα τη νέα σεζόν. Συγκεκριμένα, η Λίγκα με επίσημη ανακοίνωση της ανέφερε ότι η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος θα γίνει στις 25 Ιουλίου, ενώ η σέντρα θα γίνει στις 20 Αυγούστου.

Η διοργανώτρια Αρχή ανακοίνωσε πως η φετινή Superleague θα διακοπεί από την Κυριακή 13 Νοεμβρίου έως την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου, τρεις μέρες αφότου διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι το φετινό πρωτάθλημα εφόσον ξεκινήσει στις 20 Αυγούστου θα διεξαχθεί μέχρι τις 13 Νοεμβρίου ο πρώτος γύρος. Αξίζει να σημειωθεί πως η κανονική του διάρκεια θα ολοκληρωθεί στις 12 Μαρτίου και τα playoffs με τα playouts θα ξεκινήσουν έξι μέρες αργότερα (18/3).

Αυτά θα διαρκέσουν περίπου δύο μήνες, αφού τα τελευταία παιχνίδια είναι προγραμματισμένο να γίνουν στις 14 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου