Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Τα McDonald’s άνοιξαν ξανά στη Ρωσία -με νέο όνομα- αλλά χωρίς τηγανητές πατάτες

Τετάρτη, 13 Ιουλίου, 2022

 «Vkusno & tochka» («Νόστιμο και τελεία») ο νέος "μανδύας"

No French fries - Никакой картошки фри

Η εταιρεία που αγόρασε τα McDonald’s υποχρεώθηκε να βγάλει τις τηγανητές πατάτες από το μενού.

Τα εστιατόρια της αλυσίδας McDonald’s ξανάνοιξαν στη Ρωσία τον περασμένο μήνα, υπό νέα διεύθυνση και άλλη επωνυμία, αλλά οι νέοι ιδιοκτήτες πονοκεφαλιάζουν εξαιτίας μιας έλλειψης στο μενού: πολλά υποκαταστήματα αδυνατούν να προσφέρουν τηγανητές πατάτες στους πελάτες.

Η αλυσίδα McDonald’s αποσύρθηκε από τη Ρωσία – ύστερα από την έντονη αντίδραση της Δύσης για τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, η οποία περιλάμβανε ένα μπαράζ οικονομικών κυρώσεων– και πούλησε τον Μάιο όλα τα εστιατόρια που είχε σε ρωσική εταιρεία.

Οι νέοι ιδιοκτήτες, ωστόσο, αντιμετωπίζουν τώρα προβλήματα όσον αφορά την προμήθεια πατάτας, τα οποία αποδίδουν στη φτωχή συγκομιδή στη Ρωσία και στη δυσκολία εισαγωγών εξαιτίας των διαταραχών στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Με την επωνυμία «Vkusno & tochka» («Νόστιμο και τελεία»), τα εστιατόρια άρχισαν να ανοίγουν ξανά στις 12 Ιουνίου και πούλησαν περίπου 120.000 μπέργκερ εκείνη την ημέρα.

Όμως, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα οι πελάτες άρχισαν να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο φωτογραφίες από μενού χωρίς τηγανητές πατάτες, η «Vkusno & tochka» ενημέρωσε ότι θα αφήσει τις πατάτες εκτός μενού σε ορισμένα από τα εστιατόρια που άνοιξαν πρόσφατα μέχρι το φθινόπωρο.

«Οι πατάτες θα επιστρέψουν στο μενού της αλυσίδας στις αρχές της επόμενης συγκομιδής, το φθινόπωρο του 2022», ανέφερε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου