Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Το πάρα-έκαναν σε αυτό το “Greek Festival”. Καλά δεν υπάρχουν υπεύθυνοι; Φαγητό ήταν «σκατά» και πινακίδες “Gree-Glis”.

 Κυριακή, 10 Ιουλίου, 2022

Σε Ελληνικό Φεστιβάλ βρέθηκα χθες και… καλύτερα να μην πήγαινα.  Το φαγητό ήταν χάλια και πήγα κοντά μία ώρα δρόμο.  Original Gyro” έγραφε μία ταμπέλα και μας έδωσαν παγωμένα κομμάτια τυποποιημένα που κυριολεκτικά μύριζαν!!!  Σαλάτα που ούτε “σαλάτα” δεν ήταν.  Όσο για τη σπανακόπιτα, δεν έφαγα αλλά είδα και άκουσα αυτούς που έφαγαν.  Όσο για τους ντολμάδες… Παναγία μου. 



Βλέπε και τις πινακίδες που είχαν… LOUKAMATHES & TRIOPITA.

Εκεί που καθόμαστε να φάμε βρεθήκαμε με μία παρέα που είχαν καταγωγή από τη Λέσβο, εδώ γεννημένοι και συζητούσαμε για το φαγητό που ήταν χάλια.  Σε κάποιο σημείο η κυρία λέει “και που να δεις το bulletin, unreadable”.

Καλά είναι τα πανηγύρια, μαζεύουν κόσμο, διασκεδάζουν, συναντιόνται φίλοι και οικογένειες, γνωστοί και άγνωστοι.  Όμως, ας σοβαρευτούμε γιατί θα γίνει καμιά στραβή.  Δηλαδή θα αρρωστήσει κάποιος από το φαγητό που προετοιμάζουν πολλές φορές ανεύθυνοι και θα πάρει η μπόρα όλα τα φεστιβάλ.  Όσο για τις πινακίδες και τα bulletin υπάρχουν αρμόδιοι ή πρέπει να υπάρχουν…

Ωχ για την ιστορία.  Υπήρχε είσοδος $5 το άτομο ενώ το parking ήταν δωρεάν.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου