Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Τρίτη 12 Ιουλίου 2022

Μεσημεριανό φαγητό με τον απερχόμενο Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτο Ευθυμίου

Τετάρτη, 13 Ιουλίου, 2022

Για τελευταία φορά επισκέφθηκε χθες την πόλη του Lowell ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Βοστώνη κ. Στράτος Ευθυμίου προσκεκλημένος του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων Νέας Αγγλίας και στελεχών της Ελληνικής Κοινότητας της Αγίας Τριάδος.

Η συνάντηση έγινε στο εστιατόριο Athenian Corner στο κέντρο της πόλης και μεταξύ των άλλων συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γεώργιος Κόντος, ο ιερατικός Προϊστάμενος π. Νικόλαος Πελεκούδας, ο κ. Γεώργιος Μπεχράκης ο ιατρός κ. Γεώργιος Μελτσάκος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνο-Αμερικανικών Σωματείων κ. Βασίλειος Καυκάς, ο φυσιοθεραπευτής Δρ. Γεώργιος Ποταμίτης, ο Δήμαρχος της πόλης κ. Sochary Chau και ο δάσκαλος των Ελληνικών του Ημερήσιου Σχολείου κ. Ανδρέας Τζινέρης.

Ο κ. Ευθυμίου έδωσε στον κ. Μπεχράκη φωτογραφία/κάδρο που έχει τραβήξει ο ίδιος με βάρκα στο Οίτυλο Λακωνίας από όπου κατάγεται η οικογένειά του.

Στο τέλος όλοι κατευόδωσαν τον Γενικό Πρόξενο που αναχωρεί για την Ελλάδα την Παρασκευή και μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές θα πάει στο νέο του πόστο στις Βρυξέλλες για να αντιπροσωπεύσει την Ελλάδα.

paneliakos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου