Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Translate. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

1821 - 2021

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2022

Βρετανία: «Ελιωσε» από τη ζέστη ο διάδρομος προσγείωσης στο αεροδρόμιο Λούτο

Τρίτη, 19 Ιουλίου, 2022

Ματαίωση πτήσεων και μεγάλη ταλαιπωρία.


VIA ASSOCIATED PRESS

Οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο Λούτον του Λονδίνου στη Βρετανία διακόπηκαν προσωρινά τη Δευτέρα, αφού οι ακραίες για τη χώρα θερμοκρασίες προκάλεσαν «πρόβλημα» στον διάδρομο απογείωσης-προσγείωσης, με αποτέλεσμα οι αεροπορικές εταιρείες να εκτρέψουν ή να ματαιώσουν τα δρομολόγιά τους.

Ολες οι εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις ανεστάλησαν λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι και επανήλθαν τρεις ώρες αργότερα με το SkyNews να μεταδίδει ότι ο αεροδιάδρομος «έλιωσε» από τη ζέστη.

Η θερμοκρασία ανέβηκε πάνω από τους 37 βαθμούς Κελσίου σε περιοχές της Αγγλίας τη Δευτέρα ενώ προβλέπεται ότι θα σημειώσει νέα υψηλό ρεκόρ όλων των εποχών με πάνω από 38,7 βαθμούς Κελσίου την Τρίτη.

Το αεροδρόμιο ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter ότι οι πτήσεις ανεστάλησαν για να επιτραπεί «μια ουσιαστική επισκευή του διαδρόμου, αφού οι υψηλές θερμοκρασίες επιφάνειας προκάλεσαν την ανύψωση ενός μικρού τμήματος».

Το αεροδρόμιο, που βρίσκεται περίπου 56 χλμ. βόρεια του κεντρικού Λονδίνου, χρησιμοποιείται από αεροπορικές εταιρείες όπως η EasyJet, η Wizz Air, η Ryanair και η TUI.

Ππτήσεις που κατευθύνονταν σε προορισμούς διακοπών, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και της Ισπανίας, καθυστέρησαν και οι αφίξεις από πολλά ευρωπαϊκά αεροδρόμια έγιναν 4 ώρες αργότερα από το προγραμματισμένο.


HuffPost Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου