Πρώτο θέμα μας: "γνώθι σαυτόν"

Πρώτο μας θέμα

Articles and opinions expressed may not necessarily belong to paneliakos.com

Η ιστοσελίδα μας, PANELIAKOS.COM

You can translate this blog in over 100 languages within a second! Go to the left up top where it says Select Language. Happy navigating. See you again..

Εορτάζουμε και Tιμούμε

Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ιβάνα Τραμπ: Από πτώση ο θάνατος της – Η ανακοίνωση του ιατροδικαστή

Σάββατο, 16 Ιουλίου, 2022

Βρέθηκε πεσμένη στις σκάλες.

Ιβάνα Τραμπ: Από πτώση ο θάνατος της – Η ανακοίνωση του ιατροδικαστή | tovima.gr

Η Ιβάνα Τραμπ πέθανε από τα τραύματα στον κορμό της, τα οποία υπέστη από πτώση που ήταν ατύχημα, αποφάνθηκε ο επικεφαλής ιατροδικαστής της Νέας Υόρκης.

Η 73χρονη πρώην σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ και μητέρα των τριών μεγαλύτερων παιδιών του πέθανε στο σπίτι της στο Μανχάταν. Την Παρασκευή, εκπρόσωπος του επικεφαλής ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η Ιβάνα Τραμπ κατά τα φαινόμενα έπεσε κατά λάθος και βρέθηκε πεσμένη στις σκάλες.

«Ο ιατροδικαστής καθόρισε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ένα ατύχημα που προκλήθηκε από αμβλύ τραύμα στον κορμό της. Δεν θα γίνει άλλο σχόλιο για την έρευνα», ανακοίνωσε το γραφείο του. Η αστυνομία ανακοίνωσε την Πέμπτη πως «δεν φαίνεται» ο θάνατός της να σχετίζεται με έγκλημα. Η Άμεση Δράση δέχθηκε μία κλήση και βρήκε «μια 73χρονη χωρίς τις αισθήσεις της».

Οι πρώτες πληροφορίες

Η πυροσβεστική της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι ανταποκρίθηκε σε κλήση για άτομο που είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, σε τόπο και χρόνο που είναι ίδιος με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία για την υπόθεση της Τραμπ. Το άτομο είχε καταλήξει όταν έφτασε εκεί η Πυροσβεστική, σύμφωνα με την υπηρεσία.

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στο Ζλιν- που σήμερα ανήκει στην Τσεχία- το 1949. ήταν σκιέρ, δασκάλα του σκι και μοντέλο προτού παντρευτεί τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977, ο οποίος τότε ήταν μεγιστάνας των κτηματομεσιτικών.

Μαζί απέκτησαν τον Ντόναλντ Τζούνιορ, την Ιβάνκα και τον Έρικ Τραμπ. Πήραν διαζύγιο το 1992 και στη συνέχεια ο Τραμπ παντρεύτηκε την Μάρλα Μαρλπς, με την οποία απέκτησε την κόρη του Τίφανι. Ακολούθησε ο γάμος του με τη σημερινή σύζυγό του, Μελάνια, με την οποία έχει έναν γιο, τον Μπάρον. Η Ιβάνα Τραμπ παντρεύτηκε και χώρισε άλλες δύο φορές, μετά το διαζύγιό της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου